Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Aktivistid kes ei ole nii aktiivsed.

Soovitatud postitused

Teen ettepaneku eemaldada aktivisti positsioonilt inimesed kes ei ole nii aktiivsed nagu peaks, ning sellega teha ruumi uutele üritajatele.

http://vahvel.net/search.php?searchid=832767 - hetkel ainuke mille välja võin tuua, kuna kindlas grupis olevaid inimesi kusagil näha ei ole võimalik.


Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ma ise mõtlesin ka teha sellise teema. Inimestel kellel on kunstniku embleem, neile on täpselt sama jutt. Kui oled kunstnik siis pead olema aktiivne kunsti alafoorumis ning võtma osa võistlustest. Mainiksin ka ühe ebaaktiivse aktivisti ära: Flame.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kunstniku embleem on nn. jääv embleem mida eemaldatakse ainult kasutaja soovil või osana karistusest.

Aktivisti embleemiga on mul tegelikult ideid aga nende teostamine ning enda peas täpsustamine võtab aega. Niikaua kuni ma ei ole täpselt kindel mis selle kasutajagrupiga saab ma ei eemalda ega lisa liikmeid sinna.

 

//Edit: Lisaks veel, et kuna kunsti alafoorumis on aktiivsus langenud siis see võib ka muutuda. Kui see juhtub anname sellest teada.


"What is happening to our young people? They disrespect their elders, they disobey their parents. They ignore the law. They riot in the streets inflamed with wild notions. Their morals are decaying. What is to become of them?"

Plato, 4th Century BC

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.