Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Vahvel.net... DAFUQ?

Soovitatud postitused

Vahvel.net muutub iga hetkega ja iga postitusega aina mõttetumaks kohaks.

Ma ei näe enam vajadust siinviibimisel.

 

www.kelmid.eu ja selle facebooki leht aga siiski ei lõpeta tööd.

Jätkan selle ülevalhoidmist ning selle uuendamist.

Teemat hoiab edaspidi elus Rinx, vähemalt selle teene võiks ikka teha ja teema alles jätta orwhat ?

 

Vahvel.net tundus siis kui ma liitusin tore koht olevat, kuid peale pikemat siinviibimist olen näinud milline reaalne pommiauk ning jobikate kogunemispunkt see tegelikult on.

 

Moderaatorid scammeritega obviously ei tegele ning inimesed on nii naiivsed, et peavad siiani Kaljo Kõvaskit usaldusväärseks.

Jobud.

Teile on tehtud paljusid teemasid õpetuseks, kuidas vältida scammi saamist, kuidas veenduda kas tegu on scammiga ja te saate ikka scammi, kõik mis loeb on vaid kiire tehing ning oma nänni kättesaamine.

Lõppkokkuvõtena on kolme päeva pärast või varem veel, uus scammeri teema seal kindlas alafoorumis.

 

Rotitakse teiste tehtud stiile ja müüakse omakasu saamiseks maha ning sittagi ei tehta. (dcored tervitused sulle siinkohal lits - panin oma kodulehe stiili alla kõvasti vaeva ja sa müüsid selle kellegile omakasu saamiseks maha) - Cheers, vänt.

 

Foorumi omanik Amichie. Cheers, oled välja teeninud mainjobika tiitli ;)

Sa näed, et su bisness ja sissetulek on ohus ja seepärast keelad kellegil teisel automaatse pinipoe teema tegemise ära.

 

Vähemalt võiks niipalju austust olla teiste foorumikasutajate vastu, et sa ei tee iseendale erikohtlemist enda reklaami osas.

Nahui peab sinu banner seal üleval olema ning just sinu teema kleepuv olema?

JAJA olen juba lugenud su põhjendust "sest ma olen omanik".

 

Toon näite, ma olen Valio omanik ning käin kusen igapäev lambist ühe õnneliku inimese piimapakki.

Ja põhjendan ennast sellega, et ma olen omanik.

Naeruväärne eksole ?

 

Lõppu soovin veel öelda.

Makaveli sa oled tont.

Calabria sa oled tont.

Hostme vennad, JOBIKAD!!!!!!!

Loom, sa võid omale midagi eriti suurt sisse istuda, lohh, igas asjas suudad alati välja tuua halvima ning jätta endast jubeda pederasti mulje THERE I SAYD IT!

dcored - selle foorumi lits, kes ei austa teiste tehtud tööd ning üleüldse rott.

 

 

kustutage teema ära kartes et keegi näeb ja pange mulle ban, NÄGEMIST!


Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ma ei kustuta seda teemat kuna kõigil on õigus omale arvamusele. Küll aga ma sulgen selle teema.

 

Ma saan aru, et sa oled ennast kütnud ülesse selle pärast, et me ei luba reklaamida Amichie konkurente. Esiteks sa pead mõistma seda, et vahvlis kui foorumis ei ole muid reklaame kui need P2P poe omad ning isegi need on ainult Runescape alafoorumis, turu osades. See pood aitab paljusi inimesi kuna see on turvaline viis osta pinne, üks asi mille pärast sa olid väga pahane. Seega, võib öelda, et see aitab inimesi ning kaitseb foorumi kasutajaid. Teine osa on reklaam ja sticky postid, ma ütlen uuesti, vahvel ei ole demokraatlik kogukond, tema on omanik. Tal on see õigus seda teha, samas on ta ka usaldusväärne isik ning jällegi hoiab ära natulene scammimist. See üks või kaks posti ning reklaam ei ole nii suured, et nad peataksid midagi või jääksid sulle ette. Kui asi on selles, et tal on see ainsa isikuna, siis kas sa oleksid õnnelikum kui me müüksime sticky teemasi ja seal oleks neid 20tk? Või, et ei oleks ühtegi sticky teemat ning uued ja noored kasutajad ostaksid scammeritelt? Kõigel on mitu külge ning ma olen kindel, et ma ei muuda su arvamust sellel teemal, aga minu silmis ta pigem kaitseb foorumi kasutajaid kui saab lisa reklaami. Ta on eesti turul olnud piisavalt, et iga suurem ostja ning müüja teab teda, see post ei muuda enam midagi.

 

//Inimeste koha pealt, foorumis nagu ka ühiskonnas on palju erinevaid isiksusi, kui sulle ei meeldi keegi siis ära suhtle nendega.


"What is happening to our young people? They disrespect their elders, they disobey their parents. They ignore the law. They riot in the streets inflamed with wild notions. Their morals are decaying. What is to become of them?"

Plato, 4th Century BC

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Sinu jutt seose scammeritega vastab tõele... ka mina näen seda probleemi, aga teadmiseks sulle ja kõigile, kes veel ei tea - Henry on pikka aega töötanud projekti kallal, millel on potentsiaal pettuste arvu märkimisväärselt vähendada. Seda näete juba lähiajal.

 

"Rotitakse teiste tehtud stiile ja müüakse omakasu saamiseks maha ning sittagi ei tehta. (dcored tervitused sulle siinkohal lits - panin oma kodulehe stiili alla kõvasti vaeva ja sa müüsid selle kellegile omakasu saamiseks maha) - Cheers, vänt."

 

Kas sul oli ka halb tunne kui sinu loomingut väärkasutati? Aga mis sa arvad, mis tunne minul oli kui ma tegin midagi originaalset ning mõned kuud hiljem juba ilmuvad copycatid välja? Ütle üks hea põhjus, miks ma peaksin laskma sellistel vendadel vabalt tegutseda? Üleüldse, ma ei saa aru täpselt, miks sa nii emotsionaalselt sellel teemal sõna võtad? Kuidas see sind puudutab? Paneb mõtlema, ausalt öeldes.

 

Lõpetuseks, rääkides austusest foorumikasutajate vastu, sa eksid. Ma hoolin sellest foorumist ja tema kasutajatest ning tihti ka abistan neid foorumikasutajaid, kes abi vajavad ja seda minult küsivad. MIKS? Ilma nende inimesteta poleks seda foorumit. Ja sa oled üks neist. Seda näitab just see, et sa sel moel sõna võtsid. Sa hoolid ka meie foorumist ja keegi ei banni sind selle eest. Üldiselt ma olen su postitusi ka lugema sattunud ja asud mul postiivses nimekirjas.

 

Kui sa aga esindad mõne mu konkurendi huve, siis kahju. Jah, minu sissetulek eksisteerib tänu sellele foorumile - ma ei tee sellest saladust.. ning loomulikult ma kaitsen oma huve.


Поработай головой, чтобы купить свои мечты.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Scammerite suhtes ütlen nii palju, et ega me ei saagi neid 100% vältida, kui ohvrid on ise naiivsed ja ei oska mõelda tagajärgedele ja usuvad kõike mida räägitakse. Jah, võibolla tõesti ei reageerita teemadele nii kiiresti, kui peaks kuid siiani ma ei ole näinud seda, et selletõttu oleks ohvrite arv suurenenud. Pidevalt näen küll aga seda, kuidas saadakse petta inimestelt, kellest pasundab terve internet.


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.