Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

infot kasutaja matik kohta

Küsimus

Räägin siis lühidalt . Müüsin talle soome paypal kasutaja , ja ta küsis klas saab kanda mina vastasin ma ei tea ma ei ole proovinud nii et ta ostis selle riskiga . ma ütlesin et kanna raha ära saad andmed , kuigi tegemist oli reedega ja õhtuse ajaga siis sebilt- ei tule swedile kohe üle ütlesin tee pilt , aga arvatavasti tegi feik pildi ja ütles kantud andsin talle andmed ütles okey kõik korras ja mingiaeg hiljem hakkas sõimama et mai saa raha kanda ja võta kasutaja tagasi raha sa ei saa , siis juba tundus et ta ei saanudki raha aga kaup oli tehtud . andsin talle kõik andmed . kui esmaspäevaks pole üle tulnud siis postitan scammeri alla ja kõnelpogid ka kõik olemas kus ta saab kasutaja kätte ja raha ei kandnud . ja saadab mulle postkasti kirju .. kui sa mind sinna postitad siis ma postitan igalepoole vastu et sa scammer et ma ei saanud raha üle kanda sealt paypali pealt kuigi ma ütlesin maitea kas saab või mitte. nii et kõik info teretulnud postkasti pm

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

2 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

  • 0

Ma ei saa aru täpselt, mis sa mõtled selle all, et kas saab ''kanda''? Kas saab raha kanda tema pp kontolt muule kontole? Sellisel juhul on vastus jah, kindlasti saab kanda.


Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.