Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Netsky on scammer! Scammis minult 200m

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Eile õhtul, tuli ta minule MSNi jutule, et tahaks osta 200m. Mõtlesin algul, et kas müün, küsisin ka Kassakilt, aga ta oli away. Noh ma mõtlesin, et ta on puhas ja selle 1200m maksis ka omast rahast kinni. Ma tegin tehingu enne seda, kui ta foorumist banni sai.

Pilt tradest:

Untitled.png

 

Ma tradesin millid ära, siis ültesin, kandsid raha ära? Ta hakkas ajama, et pole ma talle midagi andnud jms. Hiljem ütles: "Mingi vend andis ja mulle mõned millid, aga sinu käest pole ma midagi saanud." Seda ütles ta sellepärast, et ma ei öelnud oma RSN. Kuigi kui trade peaaegu tehtud oli, küsisin: "See sina?" Tema vastas jah. Pildid MSN ajaloost.

 

NETSKY2.png

NETSKY3.png

 

Aitäh.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

No kuna ta on juba meie foorumist banned siis ei saa me rohkem kahjuks midagi teha. Arvatavasti lasigi ennast ära bannida, kuna lisaks sellele on tal veel üks võlg mis vajab tasumist ja iseasi kas ta enam neid võlgu ka maksma hakkab.Kuna tema kohta on veel üks scam teema tulemas siis polegi rohkem midagi teha kui proovi veel temaga ühendust saada ning kui ei õnnestu siis soovitan võtta ühendust Finnish-ga, et ta lisada scammerite listi. Ehk tuleb ükskord mõistus koju ja klatib oma asjad ära. Ega sul juhuslikult accept pilti ka pole?

 

See annetus jutt on mingi bs, päris nii ikka asjad ei käi. Ma võiks nii sitaks kulda kokku osta, iga üle antud rsgp võtan kui annetust. :D

Muudetud liikme Sander'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Author of the topic Postitas
Ega sul juhuslikult accept pilti ka pole?

Kahjuks ei, üks vend ka juba küsis seda pilti, kuid kohe peale trademist lahkusin worldist. Pole kunagi accepting pilte teinud. :(

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.