Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Tere, mul saab paaripäeva pärast domeeni kehtivus läbi, oleks väga väga tore kui keegi oleks nii abivalmis ja panustaks mu domeenile 11 eurot, 3 kuu eest. Sponsor saab kõik tulu mida leht hakkab teenima, kui saab ostetud ;) Kui oled huvitatud, siis palun pm, ja ärge hakage teemat reostama, mõttetute postitustega.


paviljon.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Oletan, et see on su koduleht: http://www.kisakast.eu/

Kõik tulu saab annetaja endale.. mis tulu täpsemalt? Kas see "annetamise" leht, kus maksan eimillegi eest? Mingit marketing poolt pole ollagi.

21. sajandi veebidisaini õppetund: disain eraldada HTML atribuutidest stiilifailidesse (.css)! HTML puhta vääralt kirjutatud. Validaatori väljastus: http://goo.gl/J0W0V. Ei julge PHP-d nähagi.

 

 

"Krediidiga saad osta Annetaja-iks, osta mänguraha ja uusi autosi."

Mida see "Annetaja" tiitel mulle annab?

Teil pole veel antud funktsionaalsustki (autode ostmine, mänguraha and what not)! See on tüüpilise "ärimehe" suund: paneme summad ja asjad paika, ja siis mõtleme mille eest küsime.

 

Ühesõnaga, kui ma tahaksin enda aega ja raha kuskile ettevõtmisesse investeerida, teen alati taustauuringu (seekord suhteliselt lühikese), et tegemist oleks usaldusväärse ettevõtmisega, kus ma saan - mina kui investor - veenduda, et mu raha läheb asja ette ja ma selle ka (kasumiga) tagasi teenin. Mina seal mingit kasu ei näe ja arvan, et see leht on juba eos mahakandmisele.

 

Paar soovitust:

1) Enne kui midagi tegema hakkate, mõelge asi läbi! Kaks head põhiküsimust: Kellele ja Miks?

1.1) Ja teadke mida te teete ehk õppige selleks vajaminevad oskused (nt programmeerimine) selgeks.

2) Tehke tükihaaval. Ei pea hakkama kohe mingit tuhandet asja korraga tegema hakkama; nt: Kirjutan praegu HTMLi ja samalajal selle külge mingit CSSi ja väikest funktsionaalsust jQuery-ga.

2.1) Ja programmeerige mingit mustrit silmaspidades (code conventions) ja sama asi failidega serveris - struktureerige need kaustadesse jne! Praegu kõik nii puder ja kapsad.

3) ÄRGE JUMALA EEST KÜSIGE OMA ESIMESE PROJEKTI EEST RAHA! Selle lehe puhul nn "Annetaja"-võimalused.

 

See on minu konstruktiivne kriitika.

 

// Ära pahanda, aga see mis ma siia kirjutasin ei mõjuta suurt sinu rahasaamise võimalust siit foorumist niikuinii - keegi ei annetaks ikka :)

// ..Ja see ei ole "mõttetu" postitus - see aitab teistel otsustada, kas nad soovivad seda "Annetaja" tiitlit sellise hinnaga või ei, tuues välja erinevad pahupooled veebilahendusel.

 

Ei tahtnud midagi (suuresti) maha teha, aga soovitus sulle ajani, mil hakkad ise enda raha eest serveri eest maksma - kasuta see vaba aeg (esialgu) HTMLi õppimisele!

 

* peace out home dog *

Muudetud liikme Lorrez'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.