Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Keegi WarRocki mängib?

Soovitatud postitused

Ma veidikene annaks infot inimestele kes veel ei tea. Ma ise mängisin paar aastat tagasi WarRocki. Mu account oli lvl 55. Peal oli veel Retail ja 1year gold premmi.

Eesti WarRocki tseen lagunes ära peale seda, kui kadus ära eesti WarRocki foorum. Tollel ajal kui oli veel foorum olemas, oli eestis nii umbes 200 väga aktiivset mängijat, kes mängisid väga tihti.

Kui kadus ära foorum, hakkas järgi jääma ka mängijate hulk. Vanadest mängijatest, on alles hetkel veel 10, kes tollel ajal olid juba high levelid ja mängisid väga aktiivselt ja väga kõrgel tasemel.

Hetkel, kui keegi otsib inimesi kellega mängida, siis tuleks minna eesti tamspeaki, vist oli see teamspeak, kuna ma ise ka hakkasin uuesti aasta tagasi mängima, kuid jäi pool aastat tagasi asi katki. Igaljuhul, kui see oli õige ts'i nimi mis ma andsin, siis sealt peaksite leidma kõik eesti kõrgema taseme mängijad.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.