Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kuidas teenida raha internetis?(algraha pole vaja,raha kliki kaugusel)

Soovitatud postitused

Oled siis kah huvitatud netis kerge vaeva eest väikese raha teenimisega?

Järgnevat meetodit kasutates on sul võimalik teenida alates 10 dollarist kuni 100-200- ja isegi suuremaid summasi- NETIS, päevas raisates sellele vaid 3-6 minutit..... Pole paha?

Alustuseks siis vaja registreerida endale 2 kohta kasutaja, mis võtab ka aeglasemal vennal aega max 10 minutit.

 

Poindi juurde minnes siis, kõigepealt tuleb sul registreerida endale kasutaja www.paypal.com, seda kasutajat on sul vaja, sest sinna hakatakse sinu raha kandma- ning selle kasutaja pealt saad sa raha kanda oma isiklikule pangaarvele! Kui Paypal küsib krediitkaardi andmeid pane "Cancel" see pole oluline.

Nüüd registreeri oma kasutaja SIIA . Nüüd on raskem osa möödas!

 

Peale registreerimist vajuta seal lehel lingile „Surf Ads” , seal on 10-20 linki, nendele tuleb sul vajutama hakata. VAJUTA 1 LINGILE KORRAGA, ja kui see link avaneb, hakkavad üleval menüüriba all jooksma sekundid, kui 30 sekundit on täis tiksunud sulge aken ja tee seda sama kõigi järgnevate linkidega. Peale kõikide linkide läbi käimist(vahepeal refreshi seda linkide lehte, siis klikitud lingid muutuvad punaseks ja läbi kriipsutatuks) ongi sinu töö üheks päevaks tehtud. Igapäev hakkab sulle neid linke tulema, nii- et katsu igapäev aktiivne olla, et maksimum summa kätte saada!

 

Ülevalpool toodud tehnikaga sa teenid 30 päevaga 5 dollari kanti(vahepeal tulevad automaatsed boonused), aga tahaks teenida rohkem, võiks lausa 100 dollarit päevas teenida eksole? Et teenida selliseid summasi, pead sa :

Vajutama Bux.to saidil lingile „My Stats”(kus sa näed ühtlasi ka oma teenitud summat) ja samas on seal teksti sees aadress http://bux.to/?r=sinukasutajanimi nüüd hakka aga oma sõpradele seda sama tehnikat reklaamima, ning paku neile seda antud linki reistreerimiseks.

 

Kui sa saad 2 sõpra nõusse, ja nemad hakkavad samuti aktiivselt klõpsima linke, teenid juba 5 dollari asemel ligi 15 dollarit kuus, kui aga 10 sõpra, siis summa suureneb 50 DOLLARINI KUUS! 100 sõbra puhul on summa juba 500 dollarit kuus!(Mis on üle 400!)

 

Samas on ka võimalik läbi paypali maksta näiteks Runescape memberi, steam mängude, ebay'st asju osta jne...

 

Muudetud liikme Martin'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Vahvlis on muidu ref lingid keelatud.

 

See sait toimib küll mingil määral, kuid üldjuhul unustate ära et seal käia. Kasum on liiga väike selle jaoks. Teenisin ükspäev mingi 0.002 senti.


29wqo2f.png veebo_logo.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.