Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Trahv piletita sõidu eest!

Soovitatud postitused

Tere selline probleem,et sõber sai piletita s6idu eest trahvi Pärnus. Kuna Pärnus enam nn Mu*n politseid pole kes kontrollis. On selle asemel mingid suvakad dokumentidega ossid. Tahtsin küsida, et nt kui vist politsei eest ära jooksed ja nad ytlevad "Seis politsei" võid protoka saada. Aga kuidas teiste inimestega lood on? Oletame et mupo ytleb mulle seis vms. Saab mu kätte kas ta võib mulle ära jooksmise eest trahvi teha? Samuti ka need Pärnu erariietes tüübid. Sõber ütles, et kirjutasid protoka millega peab menti minema. Kuna nad ei v6i trahvi teha. Kas võin nad Eesti keeles saata sinna kus päike ei paista? Tänud

 

 

VABANDAN KUI VALE KOHT!:(


"Olukord on sitt, kuid see on meie tuleviku väetis."

Lennart Meri

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Saatma ära hakka kuhugi, aga kindlasti küsi töötõendit, see on sinu õigus. Kui pistad jooksu, aga sind saadakse kätte, siis võid julgelt öelda, et sa karstsid vms. selliseid natuke napakaid vabandusi saad alati kasutada, võibolla töötab võibolla mitte. Sina ei pea ise kuhugi minema, kui neil on sinuga probleem, siis nad kutsuvad ise politsei kohale, mingit lehte ära hakka küll kuhugi viima, kaotad ära lihtsalt.


2gvsqxh.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Nad võivad seda teha, nimelt kui sa ära jooksed ja kätte ei saa, kutsuvad nad sulle politsei.


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.