Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Windows XP installimine partitatsioonitud kõvakettale.

Soovitatud postitused

Nagu pealkirigi ütleb, siis tahan seda teha. Kõvakettaga sai imevigurid ära tehtud, kuid nüüd BIOSist vaatasin, et on ikka üks disk, millelt bootida. Peaks neid olema kaks, kui ma asjast olen õieti aru saanud. Ei saa ka kohe installida.http://www.upload.ee/image/2745624/asd.png

asd.png

 

 

Igasugune abi on oodatud.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ei, neid ei pea olema kaks kuna sul on tegelikult ikkagi üks füüsiline ketas (Ma san aru et sa tegid lihtsalt juurde uue partitsiooni, mitte ei lisand kõvaketast). Kui lähed windows setupi siis seal saad valida millisele partitsioonile installida tahad.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Windowsit ei installida niimoodi üldse. Sa pead CS sisse panema, arvutile restarti tegema pärast BIOS kontrolli tuleb alla kiri "Press any key to boot from CD" siis vajutad klaviatuuril mingit klahvi ja Windows siseneb Setupi. Seda kõike teeb ta ainult eeldusel, et saa bootid CD pealt ja, et su CD on bootable. Kui sul on originaal CD siis ei pea selle pärast muretsema.

 

kuidas B´bootida CD pealt ? Oleneb arvutist. Osadel saab äiteks bootimise ajal vajutada F12 ja siis tuleb boot menu ette. Teisel pead sisenema BIOSi ja valima F´"First boot Device" - CD/DVD.

 

Väike soovitus juba edasiseks: Sul tuleb koht kus pead valima ketta ja ta küsib kuidas ketast formatida (Hoiatus, see kustutab ära kõik failid ketta pealt) siis sealt valid NTFS file system quick format.

 

Küsi kui midagi arusaamatuks jäi. Ma käin poes vahepeal vastan kui tagasi tulen :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.