Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

[EX-VIP] Res Public Server - SA:MP - Info

Soovitatud postitused

banner.png

 

 

Foorum: http://samp.rps.ee/forum.php

Teamspeak: 88.196.136.231:9987

SAMP: Hetkel puudub

 

Nagu näha ja aru saada võite, ei tööta me enam VIP.ee Gaminguga koos. Meie teed läksid lahku, kuid nüüdsest on meil olemas ka uus esindaja - Res Public Server (rps.ee)! Edu meile!

 

On olemas mitmeid mänguservereid - mõistagi ka meil, Eestis, - eks mõned neist ei ole kujunenud rollimängu peale, kuid server on server. Igal serveril on oma juhtkond või siis liider, mis/kes arendab oma SA:MPi kõge väärtuslikumat vara (serverit) nii, kuidas jaksab ja kuidas võimalik. Ei saa teha maha serverit, mis ei ole sinu maitse järgi - eks meil paljudel ole see erinev. Inimestel on võimalik valida, mida nad teevad, kuidas nad midagi teevad ning kus nad seda teevad. Võime teile öelda, et ka nüüd on San Andreas Multiplayer maastikul olemas uus server, meie server, mis pakub teile magusat mänguelamust ja võimalust saada tuttavaks uute inimestega. Nagu ma ka varem mainisin, siis on olemas erinevaid servereid. Miks peaksite üldse siin mängima? Miks mitte valida mänguserverit, mis on juba praegu pungil inimestest. Keskkond! Keskkond, inimesed, on see, mis teeb ühe serveri teisest erinevaks. Keskkonna alla võime nimetada kogu serveri - mängijaskond, gamemode, juhtkond... - võin neid loetlema jäädagi. Ka Eesti servereid on olnud palju: kõik need on omanud hetki, kus mõni tõsisem mängija valaks pisaraid kui ka hetki, kus tavaline kommuuniliige võib rõõmustada.

Nagu te ka näha võite, siis meie kollektiiv võib teile pakkuda just seda teist osa, palju rõõmu! Kui pöörate kasvõi korraks oma pilgu administratiivtiimi listi poole, märkate, et tegu ei ole naljaga. Mina, Joss15, olen koos oma juhtkonnaga, kolleegidega, sõpradega üritanud panna kokku selle aja parimat administratiivtiimi, mis saadaval, arvestades kõiki elemente ja eesmärke. Igal inimesel on oma plussid ja miinused. Minu eesmärk? Kutsudes nõnda tuntud & professionaalsed isikud tiimi, on vaja püstitada eesmärk. Ka see on mul olemas: Eemaldada isikult nii palju negatiivseid pooli, kui võimalik. Mis kasu sellest on? Tehes selliseid otsuseid, tuleb pikalt ette mõelda, kas üldse minu tegudest kasu on? Jah, on... Pean vaid alustama iseenda parandamisega. Kõik me teame seda kurikuulsat ütlust: kui tahad maailmaparandaja olla, siis peab alustama iseendast. Järele mõeldes nii see ka on. Kui ma ennast parandan, oma vigu likvideerin, siis muutuvad mu isikuomadused aina positiivsemaks. Mida rohkem ma täiuslikkuse poole püüdlen, seda rohkem takistusi mu teepeal ka olema saab, kuid loodetavasti suudan ma neid võimalikult palju vältida, võimalusel ka eemaldada. Kui olen jõudnud tasemeni, kus sarnanen õpetajale, tavalisele kooliõpetajale, kes on oma töö pühendanud nõrgemate kui ka kogenematutele, et nende elu muuta, siis suudan ma ka oma administratiivtiimile, oma abilistele, õpetada midagi, mida olen ise õppinud. Seega õpivad ka nemad, omandades aina rohkem ja rohkem kogemusi (just serveri administratiivtiimis olemise kohta) kuni jõuavad tasemeni, et tavamängijatele uusi teadmisi selgeks teha. Seda süsteemi võib võrrelda püramiidisüsteemiga, kus iga lüli on omavahel kas väiksemal või suuremal määral seotud. Et minu tööd kergemaks teha, olen valinud administratiivtiimi just sellised isikud, kes omandavad teadmisi kiiremini kui regulaarmängijad. Nende seas on tuntud inimesi, nii "varasemast" kui ka "uuemast" generatsioonist. Paljud neist on juhtinud serverit omal käel ning teavad, mida tähendab administratiivtiimis töötamine. Valitud on liikmed, kes suudavad keerulistes olukordades hakkama saada, kas siis külma või musta närviga - vahet ei ole, hakkama nad saavad. Kui isik vihastab, siis see tähendab, et tegu on inimesega, kes on taolise olukorraga tutvunud ning teab, mis on õige ning mis vale. Muidugi ei tule vihastamine ka iga kord kasuks, kuid sellel on tähendus olemas. Me ei otsi tiimi isikuid, kes üritavad igal võimalik moel kõrgematele ametikohtadele pugeda, et oma auastmele head teha. Ei, võin teile koheselt ära öelda! Kui just sina oled see isik, kellel on plaanis meie tiimi kunagi astuda, siis hakka ometi inimeseks ega ära käitu nagu robot!

Server areneb igapäevaselt ning väga kiiresti. Ei lähe enam kaua, kuni meie server vajalikul määral valmis ning inimesed sisse lasta saame.

 

 

 

 

ADMINISTRATIIVTIIM

 

 

 

 

arendaja.pngsAdministraatorid:

 

 

Härra ICE » Shawn Ice

Joss15 » Luciano Vega

 

 

 

 

 

 

Admin.pngAdministraatorid:

 

 

cAspa » Nõunik Nõunik

Raudkäsi » Tere Tere

yazzu » Tere Tere

Kohva » Tere Tere

Rainer » Tere Tere

 

 

 

 

 

sadmin.pngArendaja:

 

 

Härra ICE » Shawn Ice

Margus » mmrk mmrk

 

 

 

 

 

 

Mode.pngModeraatorid:

 

 

Veiko » Tere Tere

Mumm » Tere Tere

Vallo » Tere Tere

Padi » Tere Tere

Stenkaa » Joe Barcley

Nympho » Christian Brodwick

Jonkz » Tere Tere

 

 

 

 

 

 

Nympho atiimis?

images?q=tbn:ANd9GcQTRk1VOZXP9T9eAuNcCnMfrEWJEtZm3iD_yUtwLD2egSOdAE-y

 

 

Kes teile selle pildi vaatamisel meelde tuleb? Meie kõigi kallis sõber Nympho - tuntuks saanud kui eluaegse trollina. Jah, ka mina pean seda tunnistama, et ta on troll... kuid pean ka tema ees mütsi maha võtma, sest ta ei ole mingi wannabe, vaid oskab oma "tööd" hästi.

 

 

Meie server areneb iga päev, koos sellega areneb nii mängijaskond kui ka administratiivtiim. Te võite mõelda, et mismoodi nimetatakse seda arenguks, kui härra Nympho satub aTiimi? Mida anda teile vastuseks?

 

 

Mina, sAdministraator, Joss15 oman piisavalt SA:MP kogemust nii rollimängus kui ka serveri juhtimises. Olen olnud mitmete eliitserverite tipus ja olen nendega hästi toime tulnud. Ma võin teile garanteerida, et just taolise mehe võtmine aTiimi on üks suur samm parema tuleviku heaks. Minu viis uusi talendikaid admineid/moderaatoreid leida, ei ole vaadata pugejate poole, kes käituvad kui robotid, vaid leida üles inimesed, kes tõesti näitavad oma tõelist loomulikust välja. Kui inimene oskab trollida, siis tähendab see, et tema kahe kõrva vahel ei ole rosin, vaid arbuus. Ka seest ei ole see tühi, vaid kihiseb väikestest seemnetest, mis annavad kokku tugeva kombinatsiooni! Tean seda mängijat piisavalt, et garanteerida teile seda - kui tema sõbrad, HEAD SÕBRAD, on juhtkonnas, siis tema poolt serverile kuulutatud "sõda" ei tule. Ta on väga ustav neile, kes teda austavad. Nagu ma ikka olen öelnud - ära tee seda, mida sa ei taha, et sulle tehakse. Kui te hakkate minu sõpra, Nymphot noomima, sõimama tema mineviku tõttu, siis hoidke alt - tulemus ei ole hea. Austame teda!

 

 

RESPECT!

Muudetud liikme Joss15'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Kas tulevad ajad nagu olid DLis, kui ICE seda juhtis? Võiks tulla, igastahes siit võib midagi ilusat tulla, arvestades administratiivi.

 

Kindlasti liitun serveriga.


Kõik teavad' date=' et nebulos on NR1 roleplay server eestis ja ka jääb selleks :)[/quote']

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kindlasti tulen liitun :)

 

Edu :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

ootan huviga, nebu üleviskanud

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Edu teile.

 

Joss, Nymphos on rohkem ülbust, mitte trollilikkust.

Muudetud liikme Geko'i poolt

Skype: OlenGeko

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.