Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

USAs Colorado osariigi kinos tule avanud ja vähemalt 12 inimest tapnud isik on 24-aastane James Holmes, kes eelmisel kuul ülikoolist välja kukkus, teatas Ühendriikide meedia.

 

Telekanalid ütlesid Föderaalsele Juurdlusbüroole (FBI) viidates, et Denveri eeslinnast Aurorast pärit Holmesil, kes peeti kinni pärast tulistamist uue Batmani-filmi «The Dark Knight Rises» («Pimeduse rüütli taastulek») kesköise esilinastuse ajal, ei paista olevat mingeid teadaolevaid terrorisidemeid.

 

Viimastel andmetel sai kinotulistamises surma vähemalt 12 ja haavata 59 inimest. Haavatute seas oli kuus last, neist kõige noorem kuueaastane.

 

Aurora politseiülem Dan Oates ütles, et kahtlusalune paljastas ise, et tal on kodus lõhkeainet, mistõttu evakueeriti inimesed tema elukohaks olevast kortermajast ja seal käib läbiotsimine.

 

Politseinike kinnitusel oli mees seadnud oma korterisse üles väga keerulise pommilõksu. Denveri ajakirjanduse andmetel leidsid tulistaja korterit läbi otsima läinud korravalvurid leidsid eest «kergestisüttivaid või -plahvatavaid» seadeldisi, mille kahjutukstegemine võib kesta päevi.

 

Holmes on endine Colorado ülikooli neuroteaduste doktorant. ABC Newsi informatsiooni kohaselt kolis 24-aastane Holmes Aurorasse, et jätkata Colorado ülikooli meditsiinikeskuses arstiõpinguid. Noormees elas haiglast mõne kvartali kaugusel asuvas korteris, kus ülejäänud üürnikeks olid peamiselt meditsiinikeskuse tudengid, patsiendid ja töötajad.

 

«Tegemist on väga haige mõistusega,» märkis Colorado kuberner John Hickenlooper.

 

San Diego politseiameti eestkõneleja Andra Browni sõnul on Holmesi perekond juhtunust vapustatud.

 

«Nad teevad korrakaitseorganitega igati koostööd,» ütles Brown perekonna kodu juurest, mis on politseivalve alla võetud.

 

Aurora politseiülema Dan Oatesi kirjelduse kohaselt ostis mõrtsukas seansile pileti ja kui film oli alanud, siis lipsas varuväljapääsu kaudu välja. Naastes olid tal kaasas relvad ning ta avas inimeste pihta tule. Viimastel andmetel kasutas ta automaati AR-15, Remingtoni haavlipüssi ja Glocki automaatpüstolit.

 

Holmes vahistati tema auto juures kino lähedal, mees ei osutanud vastupanu.

 

Allikas : http://www.postimees.ee/914466/usa-kinotulistaja-ulikoolist-valja-langenud-doktorant

 

Mis te arvate, kas tegu oli juba ammu ettekavatsetud mõrvaga või tõesti nagu paljud inimesed räägivad, et film pidi inimese muutma nii kurjaks :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Vale alafoorum vast, õige oleks http://vahvel.net/forumdisplay.php?195-Ajakirjandus

Siin alafoorumis räägime üldjuhul asjadest, mida mainstream meedias ei kajastata ehk vandenõuteooriad põhimõtteliselt (vähemalt siiani olen nii aru saanud).

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Hmm... arvan, et see oli ettekavatsetud mõrv/mõrvad, kuna ta kodus oli lõksud üles seatud juba varemalt.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Noh, arvatakse, et see tulistamine võis olla nö False Flag (

) operatsioon, et inimesed kindlamini annaksid oma relvad ära. Praegu ju tahetakse 2nd amendmentist lahti saada ning tsiviilelanike käest KÕIK relvad kokku koguda, et oleks nö peaceful world (http://www.youtube.com/watch?v=FyfkQkchlu4) ning ainukesed relvad oleksid sõjaväelaste jne käes. Mismõttes, praegu võtta relvad ära? See ei aita midagi peale selle, et kui peaks WW3 lahti minema, siis tsiviilelanikel pole kuidagi võimalik ennast kaitsta. Kõige haigem on see, et ilma relva ära andmata on põhimõtteliselt sõjaväelastel õigus läbi NDAA seaduseelnõu inimeste peal legaalselt vägivalda kasutada, piinata ning ka tappa (ilma kohtuta kõik loomulikult, oma suva järgi). See ongi reaalselt siis meie praegune maailm, kus homme võib mingi "kõrgem võim" tappa terve su perekonna ning see oleks kõik legaalne ja õige (vähemalt USAs praeguseni) ning sul pole mitte kui kuhugile apelleerida..

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Suht ränk asi ikkagi :S


Untitled-2.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.