Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

IT-hiid Yahoo! kinnitas poole miljoni parooli leket

Soovitatud postitused

Ameerika Ühendriikide internetihiiglane Yahoo! kinnitas oma kasutajate kontode salasõnade leket. Varem olid sellest juba häkkerid teatanud. Avaldus ilmus firma ametlikus mikroblogis. Yahoo! pakub oma teenuseid üle terve maailma.

Teadandes räägitakse, et arvutihuligaanid varastasid "vananenud" teenuse Yahoo! Contributor Network faili ja sisu avaldamise platvormi. Fail sisaldas umbes 450 000 parooli ning kontonime, kes kasutasid Yahoo! ja sellega seotud teisi kontosid (Näiteks Google'is ja Facebookis).

 

 

Umbes viiel protsendil Yahoo! kasutajal, kelle andmed olid varastatud failis, on ka praegugi kasutusel samad salasõnad. Kompanii avastas ja sulges süsteemi lekke ning vahetas kannatada saanud kasutajatel salasõnad ja hoiatas ka oma partnerfirmasid.

 

 

Yahoo! on juba oma kasutajate ees vabandanud ja soovitanud vahetada seadetes salasõnad.

 

 

Grupeeringu D33Ds Company häkkerid avalikustasid Yahoo! kasutajate salasõnad, kuid ei hakanud täpsustama, mil moel ja kus kohast need hangitud on.

 

 

Portaal TrustedSec eeldas, et tegu on projekti Yahoo! Voices informatsiooniga, mis on seotud Yahoo! Contributor Network'iga.

 

Allikas: Delfi

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.