Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Kõik west playerid

Soovitatud postitused

Nagu kõik juba teavad siis ESL andis litsendi ka meile

kõik turnad ja asjad hakkavad toimuma eastis .

 

Riot kirjutas , et kõik kes mängivad westis aga tegelikult ei kuulu sinna

visatakse varsti easti tagasi .

 

Tsitaat : league.planet.ee

 

Kuna asjad on juba liikuma hakanud, siis võin saladusloori maha tõmmata ning öelda, et Eesti ja Baltikum on saanud endale ESL litsensi. See tähendab, et Baltikumis ja Eestis hakkavad toimuma ESL turniirid, EPS jne. Kuna Eesti on väike riik, siis sellised suured muutused aitavad kindlasti kaasa Eesti espordi arengule.

Kõik see tundub tore, aga ESL hakkaks olema meile East serveris, kuna teame, et paljud eestlased on West serveris, siis võib olla see neile veidikene ebamugav või ebameeldiv, aga kui tahetakse turniiridel Rioti sponsoreeringut, siis peab nii käituma. Saime ka ESL Baltic juhatuselt vastuse küsimusele, miks hakkab ESL just toimuma East serveris:

Recently, we have seen a lot of frustration from LoL West server players. We understand your concern, guys, but the publisher of the game does not encourage geographical mismatch. This means, that pretty soon all geographically incorrect players (living in the East, but playing West servers) will be forced to move to the East. This will balance things out, as a lot of East players have high skill, but play on the West. In addition to that - the sponsors of the tournaments are requesting to meet certain conditions. Of course, we are doing everything for you guys to have best possible experience of gaming and are trying to arrange an inter-server championship (LoL East vs West) wink.png Keep in touch...

 

Allpool asuvas teaserid näete, et toimuma hakkavad suured muutused nii Eesti espordi kui ka LoLi maastikul. Seega soovitan kõikidel panna kokku tiimid ja hakata juba varakult harjutama.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.