Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Hea Skiller | Spämmer, Tont, Pugeja jms..

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Minupoolt vaherahu kui muudad suhtumist. Mul ei oleks midagi öelda kui sa oma suuvärki koos hoiaks rohkem.

 

Vot nii.


b_560_95_1.png

Public TS3. Tule ja liitu!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Thats it, finito, vcjo, kõik.

Ma saan aru, et sa ei algata ise neid tülisid aga sa kohe kindlasti paisutad neid üle ja suurendad kõvasti. Sellest hetkest kui sa hakkasid aktiivseks on paljud sinuga vaielnud ning seda ei saa enam seletada sellega, et paar inimest vihkavad sind. Inimesed kellelt ma seda ei ootaks on sinuga vaielnud ning alati on tulemus sama - mina pean olema see kes seda lahendab. Ei, ma ei soovi olla lapsehodja sulle ning need msni chatid kus 99% rääkimisest teed sina ning ma vastan "lol" või "mkay" ei ole vajalikud mulle. Ma tõesti usun, et sa oled normaalne ja lahe inimene aga praegu sa ei sobi meie komuuni. Seega ma säästan enda aega ja sinu ning teiste liikmete närve ja bannin su ning blockin msnis. Mul on kahju, et ma seda tegema pean aga see on vajalik.

 

Henry


"What is happening to our young people? They disrespect their elders, they disobey their parents. They ignore the law. They riot in the streets inflamed with wild notions. Their morals are decaying. What is to become of them?"

Plato, 4th Century BC

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.