Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Probleem on järgmine: Avan, siis kõige uuema osa sellest rsbotist(powerbotist) laen ette selle login screeni, vajutan "Play Script" aga sinna jääbki selline kiri: Loading...

Kustutasin ära, tõmbasin kõige uuema osa offical lehelt.. Hmm, mida veel.. Aam, logisin sisse ka ja siis proovisin, kuid sama jama. Ootasin vahepeal 2tundi umbes. Panin selle loadima ning ise läksin välja selleks ajaks, tulin tagasi ikka " Loading ... "

 

Any help?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Kas powerbot üldse töötab?


CYnrEcq.png

 

facebook%3Aivo.saar.58.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
Eee . kui googlesse toksid selle errori siis saad oma lahendusele probeelmi sa pead %appdata% -st ära kustutama sellise faili nagu rsbot.dbd

 

või midagi sellist on vaata googlest järgi !!

 

Ohh suured tänud, sain korda! Kui kellelgi veel siis sellist probleemi minge lihtsalt start->run.exe->%appdata% ja seal on fail nimega rsbot.dbd, kustutad ära ja avad uuesti cliendi ja töötab ilusti!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.