Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

M: Main cmb 129, 10x99, total 2200, kõik questid tehtud

Soovitatud postitused

Niisiis panen müüki oma vana hea kasutaja. Kasutaja on tehtud pisut üle 5 aasta tagasi, veteran cape tõestab seda ilusti. Kasutaja esimene ja ainuke omanik olen mina.

 

Müügi põhjus? Tahtsin lasta ühel kutil teha endale Fire Cape ja Kilni, sest ma ise olen bossimisel üsna saamatu ja lähen närvi seega ei suuda teha, kuid kutt lasi hoopis mu kasutaja üle, võttes ära kõik raha ja väärtuslikud asjad, mis mul olid. Kaotasin kuskil 80m, seega ei viitsi otsast alustada ja paneks hoopis selle vana kasutaja müüki.

 

Pangas on mõned asjad, mis on kasulikud. Extreme potionid, Overloadid, skillimise vahendid jne on ilusti olemas. Lihtsalt bandos sette jne ei leia enam kuskilt.

1.png

2.png

 

 

Mis on parimad asjad kasutajal? Kõik questid on tehtud. Agility on 99. Jookse kasvõi igavesti. ühtlasi on veel 9 skilli 99, seal hulgas attack, str, magic, thieving, hunting, seega ei tohiks kuigi raske olla teha raha.

3.png

 

Ühtegi aktiivset rikkumist kasutajal pole, on iidvanad rikkumised aastatest 2007-2008, mis mõistagi on aegunud ja olid karistuseta ka enne aegumist.

 

4.png

5.png

 

 

Loomulikult oli sellel pubekal, kes üle lasi, vaja muuta ilus nimi idiootseks. Varasem nimi oli Dead Glories, nüüd on see mingisugune Got THDd xD. Saadan Jagexile kirja ja üritan seda lollust undo'da.

// Edit üllatus, Jagex muutiski mu nime tagasi, mitte päris korralikuks, aga hetkel nimi 'dead_glories'. 28 mai saab nime uuesti muuta.

 

Ma ei oska mingit alg- ega ostakohe hinda öelda, aga eks te pakkuge ja ma vaatan, kas teie pakkumine on selle kasutaja vääriline. Aktsepteerin vaid eurosid, ei ole huvitatud vahetustest ega RSGPdest.

 

Ühtlasi on kehtiv P2P kuni 9nda maini (5 päeva veel) kui kellegil peaks olema huvi kiirelt diil ära teha.

Muudetud liikme chpp'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.