Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Tere

 

Siis selline probleem, et mul pole emaplaadil integreeritud videokaarti ja kui ma panen videokaardi sisse ja juhtme taha siis on pilt t2iesti must!

Avastasin siis nii, et teisel arvutil oli integreeritud videokaart v2lja lülitatud biosi vms alt ja kui panin integreeritud videokaardile juhtme oli ka must pilt ja kui panin videokaardile juhtme siis k6ik t66tas.

Oleks vaja teada kuidas ma saan integreeritud videokaarti v2lja lülitada kui pole integreeritud videot v on milleski muus viga?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Esimene postitus oli nii segane, et pidin seda lausa kolm korda lugema.

Int. video olemasolu saad kindlaks teha tagapaneelil asuva VGA-väljundiga, kui see on olemas siis on ka mobosisene videokaart, kui see puudub siis pole ka mobol videot. Easy as cake.

Tee nüüd kindlaks kas sul on int. videokaart või mitte, kui mitte siis on viga videokaardis/pesas/mobos või mõnes muus komponendis. Arvuti reaalselt tööle läheb? Kuvar korras?


azddaz

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.