Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsitlus: RS Kasutajate müümine

RS Kasutajate müümine  

182 liiget on hääletanud

  1. 1. RS Kasutajate müümine

    • Kasutajate müümise eemaldamine
      69
    • Ainult kontrollitud kasutajate osa jätmine
      66
    • Postituste limiidi kehtestamine
      12
    • Ei muuda midagi
      35


Soovitatud postitused

Runescape turg on olnud Vahvel.Net'i kõige suurem osa juba ammustest aegadest, millal meie nimeks oli veel rs2eesti. Ent ajad muutuvad - praegu oleme juhtkonnas valiku ees ning me ootame Teie arvamust.

Meie turg on vaieldavalt kõige suurem RS turg Eestis ning kahjuks sellega seoses käivad meie turul inimesed, kelle kavatsused ei ole ausad. Enamus scamme toimuvad RS kasutajate müügi osas, mis on tänu sellele saanud väga ebaturvaliseks kohaks, kus tõmmatakse paljudel meie kasutajatel nahka üle kõrvade. See ei ole midagi, mida me võtaksime kergelt või mille kohapealt me pigistaksime silma kinni. Kahjuks aga ei ole juhtkonna võimuses teha palju enamat, kui bannida inimene meie kommuunist ning sellega ka karistus lõppeb, kui just kannatanu ei pöördu politseisse.

Sellest tulenevalt tahaksime muuta või eemaldada kogu RS kasutajate müümise, seda muidugi juhul, kui kõik sellele kategooriliselt vastu ei ole. Valikuid on mitu:

 

Kasutajate müümise täielik eemaldamine.

Kasutajate kontrollitud müümise jätmine ning selle ümber süsteemi ehitamine, et protsess oleks kiirem ning turvalisem. See tähendaks uue süsteemi loomist, mis oleks teatud maani automatiseeritud ning kui peaks kasutajaga midagi juhtuma, siis kogu kontrollitud info edastatakse kasutajale koos scammeri andmetega.

Alafoorumitele postituste limiidi kehtestamine. Näiteks 100 postitust.

 

Kui kellelgi on oma ideid, siis võite need ka siia postitada.

 

Henry


"What is happening to our young people? They disrespect their elders, they disobey their parents. They ignore the law. They riot in the streets inflamed with wild notions. Their morals are decaying. What is to become of them?"

Plato, 4th Century BC

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Olen poolt, et keelatakse igasugune kasutajate ost/müük.

Olgem ausad 95% kasutajatest tõmmatakse tagasi, kui müüjal tekib isu mängida or w/e.

Ja ostja võib oma rahast und näha.

 

Sinu jutul on kindlasti iva sees, aga mis mõtet on võtta kasutaja tagasi, kui nii moderaatoril kui uuel omanikul on samuti andmed olemas? Siis käiks lihtsalt üks kasutaja edasi-tagasi võtmine. Ma ei näe sellel mõtet. Kahjuks kindlasti on selliseid inimesi, see risk jääb.

Minu idee oleks selline, et iga inimene, kes kasutajat müüa tahab, peaks moderaatorile kandma 1 euro. Kindlasti mõni ehk sõimab mind ja vannub maapõhja, et miks ta peab raha välja käima, aga mõelge natukene teisiti: moderaator on inimene, kes sõna otseses mõttes iga teise inimese sitta päevast päeva kustutama peab. Ta kulutab oma närve ja kallist aega. Kui kasutaja saab DECLINED mingil põhjusel, siis moderaator kannab talle 50 eurosenti tagasi (50senti jääks ikkagi moderaatorile, kuna kulutas oma aega). Kui kasutaja saab ACCEPTED, jääb moderaatorile 1 euro. Seejärel liigutatakse teema eraldi kontrollitud kasutajate hulka, kus ostjad saavad endale meelepäraseid kasutajaid valida. See süsteem tagaks ehk mingisuguse korra siin foorumis. Kindlasti hoiaks see suurt osa scammeritest eemale. Veelkord: ei ole ju mõtet kasutajat tagasi tirida, kui sa sellega mängida ei saa.

Ent kui kasutajate müük ükskõik millisel viisil jätkuks, siis alati on oht, et kasutaja võetakse tagasi.

Kasutajate müüjatele paneksin südamele, et kui oled kas või teine omanik, siis on oht, et algne omanik hüppab eikusagilt välja ja tirib kasutaja tagasi - Teie jääte süüdi.


RSN: Sir Tanel

Clan chat: Da Chunky

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Minul jooksis Taneli mõte peast läbi ning jah, targem ehk oleks võtta kasutajate müümisel raha vahelt. Selle raha otstarve mul koheselt pähe ei tule. See summa võiks ka veidi suurem olla kui 1 euro (kui käivad isegi 100€+ kasutajate müümine foorumis). Selle summa all mõtlen kindlat protsenti, mis tasuks välja käia.

 

-- rohkem mul mõtet pole, kui päeval ärkan ning mäletan, siis kirjutan edasi --


formerly known as N2pster

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Kasutajate müümise eemaldamine

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Isiklikult ,ma olen selle vastu,kuna paljud tulevas selleparast siia ,et oma kontot muua.Scammimist on igas foorumis ja kas kohe peaks muumist lopetama,ei.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Olen eemaldamise poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Panin, ei muuda midagi. Ma ei näe põhjust muuta, mingi 1€ euro pull võiks samuti ära jääda, ma ei viitsiks sellepärast U-netti sissegi logida. Kui moderaatorid, ei suuda teemat kontrollida, siis tuleks neid juurde leida, on inimesi kes tahaksid seda teha, kellel on aega ja viitsimist.

 

Ainult kontrollitud kasutajate osa jätmine on samasugune lollus, milleks sedgada veel kolmandat inimest, kui kasutaja tagasi võetakse, siis samamoodi võib mode otsa vaadata. Neid ei kontrolli ju mitte keegi, või millega nad on selle kontrollimis staatuse ära teeninud ? Samasugused võõrad inimesed nagu teised, iial ei tea kes seal teisel pool on.

 

Ei tasu kõiki/kõike ühele pulgale panna, on ka ausaid inimesi kes tõesti tahavad oma kasutajast lahti saada, või kes tahavad osta endale.

 

 

Kui kasutajate müümine/ostmine ära keelatakse, siis võiks ju kulla müümisele ka kriipsu peale tõmmata, või illegal runescape teemale. Siis saaks võibolla eeskujulik foorum teistele.

 

Kui mingit lootust ei ole, siis kasutajate müümise eemaldamine on parim variant.


2gvsqxh.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Vot ei teagi, see on nii kahe otsaga asi. Ise olen vältinud kasutajate ostmist, kuna jah tõesti 90% juhtudest võetakse tagasi.

Isiklikult hääletasin, et ainult kontrollitud kasutajate osa jääks ja võiks olla ka 100+ posti limiit vms.

 

 

Aga äkki teha sarnane süsteem nagu HV-l, et ID kaardiga vaja üldse autentida vms, eriti kui tahad ärifoorumites tegutseda?

 

Ja kindlasti võiks ka see olla, et alla 16 aastased ei saa müüa siin. Või isegi alla 18 aastased.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

See oleks päris reaalne ,kui rs kontode ostu-müügi teemasse paar moderaatorit veel aktiivselt tööle panna , ning ainult kontrollitud kontosid saaks müüa :)


Kontakt: Psycho@vahvel.net

[sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ainult kontrollitud kasutajate müümine ja Tanelil oli ka hea idee.

ID-kaardi ideed ei realiseerita kindlasti. Tõesti liiga palju on seda ülelaskmist...


Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Hulluks olete l2inud? Tagasi tirimise protsendiarv nyyd nii hull ka ei ole. Yks v6imalus oleks rs konto teemale mingi tehingu piirang panna. Alla 20-50 tehinguga v6i alla 1-2 aasta liikmed, ei saa kontosi myya. Samuti oleks normaalne, kui myya tohiks ainult lasutajaid, millel on olnud maksimum 2-3 omaniku. Seda kahjuks kontrollida niimoodi ei saaks, aga vb leiaks mingi systeemi. Sorry kui palju vigu, iphones pole hea kirjutada. :D ahjaa kontrollitud acci teemat ei poolda, ei taha andmeid modedele edasi anda. Seega ei poolda ka absoluutselt Taneli ideed.

Muudetud liikme Netsky'i poolt

sadwa.jpg

 

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Hääletasin eemaldamise poolt, sest kui kasutaja osta, siis vahet pole kas oli kontrollitud või mitte, alati saab esimene omanik selle tagasi võtta.

 

See 1€ süsteem on bs, kõik admind ja moded on siin vabatahtlikud ja teadsid mida tegema peavad kui pakuti kohta või kandideerisid. Kui ei meeldi võib maha asutuda.

 

Aga kui tõesti tahetakse see alles jätta siis ma pooldaks ka mingit aja limiit, näiteks 2 aastat vahvli kasutaja.


zVnBe.jpg

I came, I saw, I conquered!!!

toofastforya@hotmail.com

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Saaksid ainult need müüa/osta, kes on sisse logitud ID kaardiga.

 

+1 :)

 

Ma pooldaks sellist asja:

Kasutaja müüa peab(ks) verifima järgmised asjad:

 

Reaalne nimi.

Telefoni number.

Facebooki sõbraks lisamine.

ID kaarti pilt.

Elukoha tõendav pilt.

 

* Telefoni number: Tähendab seda, et lased endale SMS saata ja sisuks tuleks panna enda Vahvli kasutaja konto nimi või siis helistad ja ütled, kes sa vahvlist oled.

* Facebook sõbraks lisamine: Kui kasutaja üle lastakse, siis saad tema seinale kirjutada, et maksa võlg ära või leiad sealt tema vanema/õe/venna, kellega ühendust võtta.

*ID kaarti pilt: Ei pea 100% näitama, võid isikukoodi viimased 3 numbrit varjata + ID kaarti numbri ka mis algab A tähega.

* Elukoha tõendav pilt: Kas teed tänavast pildi või siis teed pildi kirjast, kus on märgitud elukoha aadress.

 

Ja ma pakun, et peale edukat kasutaja müümist ei tule kasutaja omanikul mõtet kasutajat tagasi võtta.

 

+ lisada selline asi, et recovery test on 100% kohustuslik.

Muudetud liikme Marrk'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Facebooki teema on lamp, ei taha kyll facebookis mingeid rsoreid lisada ega yldse rsiga tegeleda, selleks omgi vahvel. Ja kui konto ostja kahetseb ostu ja hakkab ajama, et acc lasti rotti facebookis, siis oleks mul ausalt 6eldes h2bi. Alati ei ole pahategijad myyad vaid ka ostja. Myya ei saa ju kuidagi t6estada, et tema ei ole syydi ja on sunnitud tagasi maksma, aga ostjale j22vad ikka andmed alles, mida hiljem kuritarvitada. Id asja poolt olen kyll.

Muudetud liikme Netsky'i poolt

sadwa.jpg

 

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Kontrollitud kasutajad + isiku andmed

ning oleks tore ka posti limiit lisada.

 

Ja mida tehakse isikuandmetega? Enamus scammerite isikuandmed on kõigil olemas, räägitakse ainult ukse taha minemisest ja asi sellega piirdubki.


zVnBe.jpg

I came, I saw, I conquered!!!

toofastforya@hotmail.com

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kui see kõik teha keeruliseks, siis see on sama, mis müügi eemaldamine.

Ei näe mingisugust mõtet oma elukoha, telefoni numbri avalikustamisel. Kes hakkaks selle kõige peale aega raiskama, minnakse lihtsalt kuskile mujale. Pealegi saab neid asju väga lihtsalt võltsida ( ostan lihtsalt kõnekaardi, teen kellegi teise majast pilti vms :D)

Kõige mõtekam oleks kas mingisugune % moderaatorile või postituste / tehingute limiit.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.