Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Anda Admini õigused : Fortumo kasutaja eest / abi

Soovitatud postitused

Tere .

 

Teen siis hetkel oma serverit ja tekkis siis selline probleem, et sain omale need SMS Teenused ära. Teenused tekstid ja ID olemas, siis hakkasin Fortumo kasutaja tegema ja avastasin et eesti keeles enam e isaagi teha ja inglise keeles ma ka eriti midagi aru ei saanud. Kuidagi ära sain tehtud, aga lõpus ei saanud ikka aru, tulid mingid imelikud küsimused ( vastasin ära ). Aga kui olid valmis siis ma ikka ei saanud aru kust ma saan siis selle numbri või selle TXT SinuNimi või seda et jah võite proovida teha ja siis mind aidata.

 

Olen ka nimoodi nõus et keegi teeb ära ja annab tühja mulle või on äkki kellegil endal olemas mingi tühi ja mida ei kasuta. Kui keegi on nõus, siis kiri PMi.

 

Soovikorral võin vastutasuks anda oma serveris ( Deathrun ) selle eest 28 + 10 Admini Päeva .

 

Tänud !:laugh:

Muudetud liikme MulOnPohhui'i poolt
kirjaviga

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

nii see on kuna mina neid vastata ei suuda, vict mingi ameerika compamy ostsis ära ja .. et asi siis nii. Tee kasvõi uus kasutaja, siis anna msn, muide sinu oma on mul olemas.. ja siis aitad ühe ära seadistada ja ongi kõik :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.