Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Külaline K3nX

Vandaalitsemine Pärnus: autopeeglid peksti puruks

Soovitatud postitused

Külaline K3nX

Ööl vastu eilset purustati Pärnus ranna rajoonis ligi 20-l tänavale pargitud autol küljepeegel. Politsei pidas kinni 17aastase noormehe, teada on teinegi niisama vana kahtlustatav.

 

Peeglipurustajad tegutsesid Suur-Posti, Tulbi, Karusselli ja Nikolai tänaval südaöö paiku, lõhkudes ridamisi teele jäänud autodel sõiduteepoolseid küljepeegleid. Praegu on politseile teada, et lõhuti vähemalt 18 sõiduki peeglid.

 

Vahetult pärast südaööd sai Lääne prefektuuri juhtimiskeskus teate ühelt autoomanikult, kes sattus lõhkujatele peale. Tähelepanelik teataja kirjeldas noorukeid ja seda, kus suunas vandaalitsejad lahkusid.

 

Politsei asus kirjeldatud noorukeid öises Pärnus otsima ja paari tunni möödudes tabatigi üks lõhkumises osalenutest. Kuna nooruk oli joobes, toimetati ta politseijaoskonda kainenema.

 

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais ütles, et politsei on peeglite lõhkumises kahtlustatavana pidanud kinni 17aastase noormehe. Temaga koos olnud eakaaslasest lõhkuja on samuti teada.

 

Kuidas noormehed peegleid lõhkusid, ei osanud politsei veel kommenteerida. Üks hommikul oma auto rüüstatuna leidnud mees arvas, et lõhkujad kostitasid peegleid jalahoopidega.

 

Teine, Karusselli tänaval elav mees nentis oma naise Subaru pragulisse peeglisse vaadates, et eks neid pidutsejate kampasid liigu sel tänaval rohkesti, mistõttu ta iga tänavalt kostva lärmi peale aknale ei tõtta. Et auto signalisatsioon tööle ei hakanud, saigi ta rüüstetööst teada alles siis, kui politseist helistati ja paluti avaldust kirjutama tulla.

 

Allikas:

http://www.parnupostimees.ee/777454/vandaalitsemine-parnus-autopeeglid-peksti-puruks/

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Suht ajukääbikud peaks mainima, eks vanemad peavad nüüd kinni plekkima tehtud kahjud.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Tean neid tüüpe. Üks kunagi viskas Raekülas ka telliskiviga autoaknad sisse.


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.