Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Lauljanna Whitney Houston suri 48-aastaselt

Soovitatud postitused

USA laulja ja näitleja Whitney Houston suri eile 48-aastaselt Los Angeleses.

 

 

Politsei teatel suri ta oma Beverly Hiltoni hotelli numbritoas. Houston oli üks läbi aegade enim hinnatud naislauljaid, pälvides rahva poolehoiu hittlugudega nagu «I Will Always Love You» ja «Saving All My Love For You».

Ta hilisemat karjääri varjutas narkootikumide tarvitamine ja pöörane abielu laulja Bobby Browniga. Politsei pressiesindaja Mark Roseni sõnul tunnistati Houston surnuks eile kell 15.55 päeval (Eesti aja järgi kell 01.55 täna öösel) hotelli neljandal korrusel asunud numbritoas.

Kui politsei sündmuspaigale jõudis, üritasid tuletõrjujad ja hotelli turvatöötajad Houstonit juba elustada, kuid katsed tulemusi ei andnud. Tema surma põhjus pole veel selge, kuid politsei pressiesindaja teatel ei olnud sündmuskohal märke «kuritegelikest kavatsustest».

 

 

http://www.elu24.ee/736306/lauljanna-whitney-houston-suri-48-aastaselt/

Muudetud liikme Hidden Ninja'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.