Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Videokaart ~50€

Soovitatud postitused

Soovitage mis videokaart osta hinnaga ~50€, PCI express slot.

Hetkel on ati radeo 1600xpro 256mb ja see saast, vähemalt tundub. Suht võhik nendes asjades niiet soovitage mis on tutikana ostes oma hinda väärt ja mida saaks selle raha eest kasutatud. Tänud

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

http://www.modikomp.ee/videokaardid/?s-8-27-2=on&s-8-28-2=on&p=&o=1

 

Ma ei hakka ise midagi pakkuma. Vali sealt hinnavahemikust omale sobiv. Ainuke, mida ma võin öelda, siis videokaarti pead valima järgnevate teguritega:

 

1. GPU CLOCK : Mida suurem Mhz, seda parem :) Kui sul näiteks praegu selline http://reviews.cnet.com/graphics-cards/asus-extreme-ati-radeon/1707-8902_7-31798958.html , siis sellest järeldan, et clock on 500 Mhz . See on üldiselt väike arvestades tänapäeva graafikat mängudes. Kui modikompist peaksin soovitama, siis http://www.modikomp.ee/videokaardid/NEAT5200HD06H/ või http://www.modikomp.ee/videokaardid/CGNX-G5224LI/ ( PS: Need on Nvidia PCI pesaga kaardid. ) See variant siin on juba tehasepoolt Overclockitud http://www.modikomp.ee/videokaardid/GV-N520OC-1GI/

2. Memory Clock : Täpselt sama põhimõte käib siin !

3. Mälu peaks ka olema ikka kõvasti ! Alla 1GB DDR3-mest pole mõtet üldsegi vaadata .

4. Kasutatud videokaartidega on samuti nüüd üks kamm. Kui näiteks ostad ja seda on taastatud, ehk siis mõnda punnis kondekat vahetatud või kuumutatud kaarti, siis ajaga ta lihtsalt läheb katki jälle. Pigem osta oma 50 € uhiuus, siis tead et ka kestab ja garantii on olemas !

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.