Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: 250m

Soovitatud postitused

VIP

Sul on 1 tehing ja sa ei anna kellelegi ette?


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Nendele, kes mind ei tunne võin tunduda mitte usaldusväärne, jaa. Aga ma olen siin piisavalt müünud ja on teatud inimesed kes teavad mind, Näiteks Taneliga olen diile teined, Configega jms... Selle ühe tehingu pani ka keegi keda ma ei tunne ja tahtis tehingut vastu, mida ta ei saanud.

Nii, et ainult teemakohased postitused, palun. Midagi veel kellelgi öelda on, selleks on PM ja postcounti ei ole mõttet siin koguda, aitäh.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

No sorri, tõesti ma ei ole postcoundi pärast siin aga...

 

Välja küll kuskilt ei paista, et oleksid kellegagi siin diile teinud. Ma ju võin ka öelda, et ma olen 400 tehingut teinud moderaatorite ja värkidega, kuigi see kuskil ei kajastu. Olgu ma saan aru, et annaksid vähemalt modedele või suurtele ärimeestele ette aga see, et sa kellelegi ette ei anna, on väga imelik. Kas sa isegi Middlemaniga pole nõus?


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.