Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Liibüa sõda

Soovitatud postitused

http://www.postimees.ee/?id=405471

Prantsuse hävitaja avas Liibüas tule

[spoiler=Artikkel #1]Prantsuse hävitaja on teinud Liibüas esimesed lasud, tulistades kohalikku sõjamasinat, kinnitab Prantsusmaa kaitseministeerium.

 

Rünnak toimus Eesti aja järgi kell 18.45 ja sihtmärk hävitati, vahendab BBC News.

 

Samuti on Prantsusmaa lennukid täna kogu Liibüa territooriumi kohal luurelende teinud.

 

Tänases operatsioonis on seni osalenud 20 lennuki ringis. Eeldatavasti liituvad prantslastega peagi ka teiste riikide õhu- ja mereväed. Oma toetust on avaldanud näiteks USA president Barack Obama ja Suurbritannia peaminister David Cameron.

 

 

http://www.postimees.ee/?id=405430

Prantslased teevad Liibüa kohal luurelend

[spoiler=Artikkel #2]Prantsusmaa sõjalennukid on täna kogu Liibüa territooriumi kohal luurelende teinud, kinnitavad allikad Prantsuse sõjajõududest.

 

ÜRO julgeolekunõukogu kehtestas neljapäeval Liibüa kohal lennukeelu, vahendab BBC News.

 

Samuti avaldas organisatsioon resolutsiooni, milles nõudis kõigi vajalike meetmete kehtestamist Liibüa tsiviilielanikkonna kaitsmiseks.

 

Riigi diktaatorit Muammar Gaddafit pooldavad jõud ründavad praegu tankidega mässulist Benghazi linna, kuid valitsus eitab rünnakut. Linnast on lahkunud sadu põgenikke täis autosid. Mässajate juht pöördus abipalvega rahvusvahelise avalikkuse poole.

 

 

http://www.postimees.ee/?id=405490

Koalitsiooniväed asusid Liibüas rünnakule

[spoiler=Artikkel #3]Prantsusmaa, Itaalia, Suurbritannia, Kanada ja USA sõjajõud asusid Liibüas ÜRO kehtestatud lennukeelutsooni jõustamiseks rünnakule.

 

Suurbritannia peaminister David Cameron kinnitas, et Liibüa õhuruumis lendavad Briti sõjalennukid, USA meedia teatas aga tiibrakettide käikulaskmisest, vahendab BBC News.

 

Pentagoni allikate teatel on USA ja Briti väed tulistanud välja üle 110 raketi ja Briti allveelaevalt on tulistanud Liibüa õhutõrjeobjekte. Ühendkuningriigi peaminister David Cameron ütles, et Liibüas sõjalise jõu kasutamine on igati seaduslik, vajalik ja õige.

 

Uudisteagentuuri AFP teatel pommitasid liitlasväed muuhulgas ka Liibüa pealinnas Tripolis asuvaid sihtmärke. Liibüa riigitelevisiooni väitel pommitati ka tsiviilelanike asualasid ja kütusemahuteid.

 

BBC Tripoli allikate kinnitusel on siiani pommitatud linna idapoolseid piirkondi, kus arvatakse asuvat sõjaväebaase.

 

Täna hävitasid Prantsuse sõjalennukid Liibüas mitu tanki ja soomusmasinat, kinnitati Prantsuse kaitseministeeriumist Reutersile.

 

USA riigisekretär Hillary Clinton ütles, et Ühendriigid kasutavad enda käsutuses olevaid ainulaadseid võimalusi, hoiatades samas, et tegevusega viivitamine paneks tsiviilisikute elu ohtu. Clinton rõhutas aga, et maavägesid USA Liibüasse ei saada. Ühendriikide president Barack Obama nimetas USA samme piiratud sõjaliseks tegevuseks laia koalitsiooni raames ja põhjendas tegevusse asumist sellega, et USA ei saa kõrvalt vaadata, kuidas türann oma rahvale teatab, et halastust pole loota.

 

Kanada peaminister Stephen Harper ütles, et Liibüale korraldatakse ka mereblokaad. Prantsusmaa saadab Liibüa ranniku äärde oma Charles De Gaulle’i nimelise lennukikandja.

 

Itaalia on andnud loa kasutada oma seitset sõjaväebaasi, kus asuvad USA, NATO ja Itaalia enda väed.

 

Kanada teatas oma hävituslennukite Liibüa piirkonda jõudmisest, kuid lisas, et enne missioonidele asumist on neil vaja kaht päeva ettevalmistusteks.

 

ÜRO otsustas neljapäeval Liibüa kohal lennukeelutsooni kehtestada ning liikmesriikid soovivad oma tegevusega Liibüat sellest kinni pidama sundida. Venemaa mõistis lääneriikide otsuse sõjajõudu kasutada hukka, kuid ei kasutanud hääletusel ka oma vetoõigust.

 

 

http://www.postimees.ee/?id=405534

Gaddafi: tegemist on kolonialistide agressiooniga

[spoiler=Artikkel #4]Suurbritannia, USA ja Prantsusmaa alustasid eile rünnakutega Liibüa diktaatori Muammar Gaddafi režiimi vastu.

 

Pentagoni teatel on USA ja Suurbritannia tulistanud juba üle 110 raketi, samal ajal ründasid Prantsuse lennukid Banghazit rünnata üritanud Gaddafi vägesid, vahendab BBC. Rakettidega tabati pealinna Tripoli ja Misrata õhutõrjesüsteeme.

 

Gaddafi lubas, et maksab ründajatele kätte ja teatas, et avab relvalaod inimestele, kes tahavad Liibüat kaitsta.

 

«Relvalaod on nüüd avatud ja masse varustatakse igasuguste relvadega Liibüa iseseisvuse, ühtsuse ja au kaitseks,» teatas Gaddafi.

 

Gaddafi leidis, et lääne rünnakud on kolonialistide agressiooni ristiretk. Liibüa riigitelevisiooni teatel on lääneriikide rünnakutes surma saanud 48 inimest ning vigastatuid on juba 150.

 

BBC teatel on nüüd selge, et Gaddafi strateegia on rääkida rünnakuist kui Liibüa iseseisvuse vastasest aktsioonist, et võita rohkem liibüalasi tagasi enda poolele ja püsida võimul.

 

Rünnakutega tegi algust Prantsusmaa eile kell 18.45 Eesti aja järgi, hävitades mitmeid sõjaväe sõidukeid.

 

Samal ajal pidasid Briti peaminister David Cameron ja USA president Barack Obama telepöördumised.

 

Cameroni teatel on riikide sekkumine vajalik, seaduslik ja õige.

 

Obama andis loa rünnakuks väga vastumeelselt ja pelgab, et seda nähakse järjekordse ameeriklaste rüüsteretkena Araabia maailma. Teisalt sõnas Obama, et nad ei saa sekkumata pealt vaadata seda, kui türann teatab oma rahvale, et armu ei anta.

 

«Peame olema otsekohesed: tegudel on tagajärjed ja rahvusvahelise kogukonna kutse peab olema tagatud. Vastame ohus inimeste palvetele. Ja tegutseme USA ning maailma huvides,» lisas Obama.

 

 

http://ohtuleht.ee/419078

Liitlased alustasid Muammar Gaddafi vägede vastu sõda

[spoiler=Artikkel #5]Prantsusmaa, Suurbritannia ja USA on alustanud rünnakuid Liibüa vastu ning rünnakud ägenevad.

 

Briti peaminister David Cameron kinnitas, et Briti lennukid asusid Liibüa kohal tegevusse, kirjutab BBC.

 

CNN-i teatel tulistas USA sõjalaevadelt Liibüat rakettidega.

 

Täna pärastlõunal ründasid Prantsuse õhujõud Muammar Gaddafi sõjajõude, kui need olid rünnanud mässulisi Benghazis.

 

Pariisis kohtusid täna Suurbritannia, USA, Prantsusmaa ja Araabia riikide esindajad, et arutada sõjategevust Liibüas lähtuvalt ÜRO otsusest, mille järgi tuleks kasutusele võtta kõikvõimalikud meetmed kaitsmaks Liibüa tsiviilisikuid.

 

 

http://www.postimees.ee/?id=405603

Galerii: lääneriigid sekkusid Liibüa konflikti

[spoiler=Artikkel #6]Eile alustasid Prantsusmaa, Suurbritannia ja USA Liibüas sõjalist operatsiooni.

 

Diktaator Muammar Gaddafi vägedele on korraldatud mitmeid õhurünnakuid.

 

Viimase paari päevaga on hukkunud üle saja inimese. Liibüa riigitelevisiooni teatel tapsid lääneriikide rünnakud 64 inimest. Banghazis kinnitasid arstid, et kokkupõrgetes Gaddafi vägedega on surma saanud 94 inimest.

 

 

http://www.postimees.ee/?id=405614

Venemaa: palume peatada valimatu jõu kasutamine Liibüas

[spoiler=Artikkel #7]Venemaa kutsus lääneriike üles lõpetama valimatu jõu kasutamine sõjalises operatsioonis Liibüas, teatas riigi välisministeerium.

 

«Soovitame tungivalt peatada valimatu jõu kasutamine,» seisis teadaandes.

 

Venemaa teatel pole Liibüas rünnaku alla sattunud vaid sõjaväe ehitised. Õhurünnakutega on Venemaa andmetel kahjustatud teid, sildasid ja isegi kardioloogiakeskust.

 

«Peame jätkuvalt vastuvõetamatuks kasutada resolutsiooni 1973 mandaati asjadeks, mis väljuvad selgelt lubatud raamistikust, mis näeb ette vaid tsiviilelanikkonna kaitsmist,» avaldas välisministeerium.

 

Eile teatas Venemaa, et kahetseb lääneriikide sõjalist sekkumist Liibüa siseasjadesse ning et see otsus võeti vastu kiirustades.

 

 

http://www.postimees.ee/?id=405573

Gaddafi: lubame pikka sõda, see on väga õnnelik hetk

[spoiler=Artikkel #8]Liibüa diktaator Muammar Gaddafi teatas, et liibüalased on relvastatud ning on valmis pikalt võitlema lääne jõudude vastu, kes ründavad tema riiki.

 

«Kõik Liibüa inimesed on ühinenud. Liibüa meestele ja naistele on antud relvad ja pommid… Teil ei õnnestu edasi tungida, teil ei õnnestu seda riiki peatada,» sõnas Gaddafi riigitelevisiooni vahendusel, vahendab AFP. «Lubame teile pikka piirideta sõda. Oleme valmis pikaks sõjaks. Teie pole valmis pikaks sõjaks Liibüas. Meie oleme valmis. See on väga õnnelik hetk milles elame.»

 

Suurbritannia, Prantsusmaa ja USA liidrid «kukuvad nagu Hitler… Mussolini,» lisas Gaddafi. «Ameerika, Prantsusmaa või Suurbritannia, need kristlased, kes on meie vastu pakti sõlminud, nad ei saa nautida meie naftat… Te olete agressorid, te olete loomad.»

 

«Me ei pea taganema lahinguväljalt, kuna kaitseme oma riiki ja oma väärikust,» jätkas Gaddafi.

 

 


prica_kommuun_s.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline blu

mis prantsusmaa vs liibüa, pigem kogu lääs versus gadaffi - värdjas kes tulebki maha lasta ja kelle sõjatehnika jms tulebki hävitada, sest ei pea relvarahust kinni ja tapab oma riigi kodanikke valimatult. igatahes ainuõige otsus prmaa poolt, kiidan igatahes heaks ja loodan et gadaffi lõpetab oma tegevused selles Liibüa linnas, kui ei siis minu poolest laske kõik gadaffi paleed, ta ise, tema sõjavägi sodiks seal. tegemist on ikka täieliku värdjaga kelle 40a pukis oldud diktaatori mõnud on ilmselgelt ajud tuharatesse viinud... nii kuradi ära mugandanud ennast ja jubedalt ennast täis ja lihtsalt loll. mingiks suureks sõjaks vaevalt lahti läheb. a) gadaffi lõpetab taplused, on oma pukis edasi b) more likely on ta loll (mida ta on nkn) ja ei lõpeta tsiviilisikute tapmist oma sõjaväega ja USA, Briti, Prantsuse õhujõud purustavad kõik tema sõjatehnika, tema enda, tema varad ja Liibüa saab uue valitseja, happy end. (parem variant kui a)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
mis prantsusmaa vs liibüa, pigem kogu lääs versus gadaffi - värdjas kes tulebki maha lasta ja kelle sõjatehnika jms tulebki hävitada, sest ei pea relvarahust kinni ja tapab oma riigi kodanikke valimatult. igatahes ainuõige otsus prmaa poolt, kiidan igatahes heaks ja loodan et gadaffi lõpetab oma tegevused selles Liibüa linnas, kui ei siis minu poolest laske kõik gadaffi paleed, ta ise, tema sõjavägi sodiks seal. tegemist on ikka täieliku värdjaga kelle 40a pukis oldud diktaatori mõnud on ilmselgelt ajud tuharatesse viinud... nii kuradi ära mugandanud ennast ja jubedalt ennast täis ja lihtsalt loll. mingiks suureks sõjaks vaevalt lahti läheb. a) gadaffi lõpetab taplused, on oma pukis edasi b) more likely on ta loll (mida ta on nkn) ja ei lõpeta tsiviilisikute tapmist oma sõjaväega ja USA, Briti, Prantsuse õhujõud purustavad kõik tema sõjatehnika, tema enda, tema varad ja Liibüa saab uue valitseja, happy end. (parem variant kui a)

 

Ma ei ütlegi ,et see valitsus on seal normaalne , aga sa oled selles asjas liiga ühesilmne. Eks kõigil ole omad arvamused ,aga jah üks sõna selle jama kohta

" NAFTA" . Mingid vennad siis otsustasid et on vaja see oma käpa alla saada. See on alati nii paljudes riikides on riigipead maavarde pärast kukutatud.

Niiöelda Hitmanid saadetakse miljoni dollariga riiki ja teevad mässu mille käigus kukutatakse valitsus ja pannakse pukki siis sellised vennadkes on kasulikud.kui seda ei suudeta on sõjaline lähenemine näiteks (Iraak) . Tehakse kunstlik põhjendusoma riigi poolt näiteks USA 11.September 2001.

Ärge palun võtke kõike seda tõena mida teile uudistes pähe määritakse.


Call it what you wanna call it I'm a fucking Alcoholic.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline blu
Ma ei ütlegi ,et see valitsus on seal normaalne , aga sa oled selles asjas liiga ühesilmne. Eks kõigil ole omad arvamused ,aga jah üks sõna selle jama kohta

" NAFTA" . Mingid vennad siis otsustasid et on vaja see oma käpa alla saada. See on alati nii paljudes riikides on riigipead maavarde pärast kukutatud.

Niiöelda Hitmanid saadetakse miljoni dollariga riiki ja teevad mässu mille käigus kukutatakse valitsus ja pannakse pukki siis sellised vennadkes on kasulikud.kui seda ei suudeta on sõjaline lähenemine näiteks (Iraak) . Tehakse kunstlik põhjendusoma riigi poolt näiteks USA 11.September 2001.

Ärge palun võtke kõike seda tõena mida teile uudistes pähe määritakse.

 

nafta ei puutu praegu siia :D jutt ei ole selles hetkel, ma ei tea mis paralleele sa sellega hetkel tuua üritad. tõsi, naftat sealt tuleb euroopasse ja mujale, nagu mustale mandrile kombeks on ja seda tarnet sealt ei taheta kaotada, tõsi, aga küsimus ju ei ole hetkel selles. kõik sai alguse hoopis egiptimaa eeskujul, kui liibüa rahvas otsustas ka mässama hakata hetkese süsteemi peale, nähti et egiptuses see toimis, aga miks mitte meil siis? mis viis meie ahvinäoga värdja tagajalgadele, talle oli see ju ennekuulmatu et teda troonile enam ei taheta, paneme aga lastele relvad kätte ja saadame tänavatele minu eest surema, las kõik surevad minu nimel, peaasi et ma edasi valitseks, juuriks välja kõik mässulised ja mängiks marionettidega edasi, tapaks oma lõbuks, raiskaks raha, tekitaks konflikte.

see mäss oleks võinud isegi varem olla, see mida gadaffi kõik teinud on, on ennekuulmatu. oma olemuselt ja kas või kõnemaneeridelt jms on ta üpriski sarnane hitleriga. muidugi jah no wonder, see käib diktaatoriks olemisega kaasas. tema aeg on lihtsalt läbi saamas, kahjuks JULGES rahvas alles praegu vastu astuda, sest neid tõukasid tagant egiptlased, kuigi jah... nagu näha see ei toimi väga. gadaffi on ikka nii kuradi betoonne isik, vaevalt ta enam järele annab, julgen arvata et tapleb aga edasi, kuigi eks siis omad vitsad peksavad, eks ta elab alles kuskil eelmises sajandis omadega, kus euroopa oli alles välja kujunemas, samuti kõik ühendused ja sanktsioone väga ei tuntud, nüüd kui neid rakendama hakatakse, vot siis ehk on loota et temast saadakse lahti (Hussein?)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
nafta ei puutu praegu siia :D jutt ei ole selles hetkel, ma ei tea mis paralleele sa sellega hetkel tuua üritad. tõsi, naftat sealt tuleb euroopasse ja mujale, nagu mustale mandrile kombeks on ja seda tarnet sealt ei taheta kaotada, tõsi, aga küsimus ju ei ole hetkel selles. kõik sai alguse hoopis egiptimaa eeskujul, kui liibüa rahvas otsustas ka mässama hakata hetkese süsteemi peale, nähti et egiptuses see toimis, aga miks mitte meil siis? mis viis meie ahvinäoga värdja tagajalgadele, talle oli see ju ennekuulmatu et teda troonile enam ei taheta, paneme aga lastele relvad kätte ja saadame tänavatele minu eest surema, las kõik surevad minu nimel, peaasi et ma edasi valitseks, juuriks välja kõik mässulised ja mängiks marionettidega edasi, tapaks oma lõbuks, raiskaks raha, tekitaks konflikte.

see mäss oleks võinud isegi varem olla, see mida gadaffi kõik teinud on, on ennekuulmatu. oma olemuselt ja kas või kõnemaneeridelt jms on ta üpriski sarnane hitleriga. muidugi jah no wonder, see käib diktaatoriks olemisega kaasas. tema aeg on lihtsalt läbi saamas, kahjuks JULGES rahvas alles praegu vastu astuda, sest neid tõukasid tagant egiptlased, kuigi jah... nagu näha see ei toimi väga.

 

 

 

Käivitatud on ulatuslikud majandusreformid. Vähendatakse subsiidiumeid, käivitatud on erastamislaine. Haridus ja meditsiin on inimestele tasuta.Kui perekonnas on mitu last,siis riik kompenseerib kahe lapse hariduse omandamise välismaal.Samuti on inimestele tasuta korterid ja elekter.Autoostust inimene maksab ca.500 dinaari ülejäänun kompenseerib riik.Tavaliselt on perekonnas 2-3 autot.Töötu abiraha on 600 dinaari. Raha kurss 01.01.2010.a. 1LYD(Liibüa dinaar)=0,59€

 

 

 

Minuarust on neil elu meiega võrreldes nagu lill, peaksime kah ehk mässama hakkama?


Call it what you wanna call it I'm a fucking Alcoholic.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

elu yle seal arvan et ei kurdeta jahhh


Rumors are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Suht pohh nagu...Eestit selline asi ei puuduta

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Suht pohh nagu...Eestit selline asi ei puuduta

 

Ega kõik ei peagi eestit puudutama, sa sellise suhtumisega, et kui mina ei tea kus kohas see banaan kasvas siis ma seda ei söö?


Call it what you wanna call it I'm a fucking Alcoholic.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline blu
Suht pohh nagu...Eestit selline asi ei puuduta

 

Kui selline tähtis sõlm peaks näiteks "ära kaduma" siis puudutab ikka küll, nafta hind maailmaturul hopsti tõuseks ja nagu nalja tõstetaks seda ka Eestis.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

sellest võib välja kujuneda kolmas maailma sõda.


[sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
sellest võib välja kujuneda kolmas maailma sõda.

 

Ei teagi, et kas Liibüas mõned linnad on nn 'destroyed'..

 

Artikkel #4 üsna kõva. "Relvalaod on avatud kõigile, et kaitsta Liibüa riigi."


prica_kommuun_s.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Ei teagi, et kas Liibüas mõned linnad on nn 'destroyed'..

 

Kindlasti on. Maailmas on preagu kuidagi eriti vigaseid asju toimunud. Hakkab põhimõtteliselt käest ära minema. 3 maailmasõda tuleb anyways 50a jooksul. Ma olen sellel 100% kindel.


[sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline blu
Kindlasti on. Maailmas on preagu kuidagi eriti vigaseid asju toimunud. Hakkab põhimõtteliselt käest ära minema. 3 maailmasõda tuleb anyways 50a jooksul. Ma olen sellel 100% kindel.

 

facepalm.

 

Ei teagi, et kas Liibüas mõned linnad on nn 'destroyed'..

 

Artikkel #4 üsna kõva. "Relvalaod on avatud kõigile, et kaitsta Liibüa riigi."

 

nende relvad on muidugi paras naljanumber, üleüldiselt on seal ülekaalus 60a vana sõjatehnika :D:D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Vahet pole kas sul on 1950.aastal toodetud AK-47 või tänapäeva übersuper HK 416 automaat ,see on tappev iga oskaja käes.Liibüal on piisavalt õhutõrje vahendeid ,et alla lasta ka NATO lennukeid.

Vii end enne Liibüa relvastusega kurssi kui tuled seda maha tegema

T-72 tankid ei ole 60a vana,MILAN tankitõrje süsteem ei ole 60.a vana,Isegi strelad mis on tootmisesse läinud 1966 ei ole 60.a vanad,MIG-25 hävitajad ei ole 60a vanad.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ma ei julge kindlat seisukohta võtta selle sõja suhtes. Kurat teab, palju mainstream meedia olukorda moonutab ning kui palju neid liibüalastest protestijaid üldse oli. Ühest küljest tuleks tuleks ju kuritahtlik diktaator võimult lükata, aga teisest küljest vaadates võib olla tegu mõne suurriigi vabandusega (lavastusega), et kinnitada kanda maavarade poolest rikkas riigis ja niiviisi oma majandust ja mõjuvõimu maailmaareenil tõsta.

Teadupärast ju naftarikkas Iraagis massihävitusrelvi ei leitud ning liitiumi- ja vaserikkas Afganistaanis pole 10 aasta jooksul Osamat kinni püütud ;-)

 

Suht pohh nagu...Eestit selline asi ei puuduta

Kui teema otseselt mind ei puuduta, siis on mul pohui? Selline apaatsus võimaldabki luua politseiriik ja diktaatoril võimule tulla.

Veidi mõtlemisainet sulle:

http://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came%E2%80%A6

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Fakte türanniriigist:

 

SKT elaniku kohta – $ 14.192, töötushüvitis – 730 $,

iga lapse kohta makstakse toetust, alustav ettevõte saab riigilt toetust, haridus ja meditsiin on tasuta, vaestele tasuta ravimid, ravimite võltsimine tähendab surmanuhtlust, elektrienergia kulud väga madalad, auto ostmist toetab riik, 1 liiter bensiini – $ 0,14.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.