Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

'Eesti Dice' - Dice enda chat.

Soovitatud postitused

Tegemist on siis taaskord avatud Dice jututoaga, kuhu ootamegi peamiselt külastajaid nii siit foorumist kui ka RS24-jast, mis loodetavasti selle nädala jooksul juba avatud saab. Siseneda saab kirjutades clanchattide otsingusse 'Eesti Dice'.

 

Clanchat on avatud absoluutselt kõigile, kuid korda hakkavad looma esialgu juhtkonna liikmed RS24jast, kuid kui mõnel siinsel juhtkonna liikmel on samuti huvi, siis saavad ka nemad asjast osa võtta.

 

Rankid jagunevad järgmiselt:

Leitnantiks saavad tähtsad persoonid foorumitest, neil mingit eriõigust chatis ei ole.

Kapteniks saavad moderaatorid.

Generaliks saavad administraatorid.

Kõikidele teistele rankidele on võimalik tavakasutajatel püüdelda - mida aktiivsem oled, seda parema ranki sulle anda võime.

 

Ka mõned reeglid:

Esiteks tuleb chatis käituda vastavalt heaolunormidele ning mõlema foorumi reegleid mitte rikkumata. Chatis võiks välja jääda viha ja vaen ning üldse, millegi sellise õhutamine. Kõik illegaalne tegevus ning scammimine RS-is võiks samuti jääda kuhugi mujale. Uurijat mängima ei hakka ning juhul kui mingid probleemid esinevad, siis saate esialgu kicki, hiljem edaspidiste probleemide korral lisan lihtsalt ignore listi. Chati reklaamimine teistes chattides on keelatud - vahele jäämisel kohene ignorelist. Lisaks quick chati kasutamine - seda kasutame vaid levelite puhul või kui kellegi konkreetse käest küsitakse. Kui asi kisub debiilseks, saavad osalised kicki. Rankide küsimine viib ainult selleni, et ranki ei saagi, eks me ise näeme, kes on väärt kõrgemat ranki ja kes mitte.

 

Kuna chat hetkel on üsna rahvatühi võiksite sellest ka enda sõpradele rääkida ning luua üks huvitav ning hea koht külastamiseks.

 

Ootan siin teemas ka tagasisidet.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.