Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Flatout Ultimate Carnage

Soovitatud postitused

Admin

http://www.youtube.com/watch?v=B2An6vGl3SI

FlatOut: Ultimate Carnage is the third game in the FlatOut demolition racing series, known earlier as FlatOut: Total Carnage. FlatOut: Ultimate Carnage was officially announced February 1, 2007, and was released on July 22, 2007 in Europe, on August 1, 2007 in Australia and on October 2, 2007 in North America for Xbox 360.[1] The game is an enhanced remake of FlatOut 2 featuring new gameplay modes and graphics as well as at least 2 new cars.

 

A demo for the Xbox 360 version was released on Xbox Live Marketplace on July 19, 2007. The Microsoft Windows version was released through the Steam network on August 26, 2008. There is also a handheld version of the game for the PlayStation Portable called FlatOut: Head On.

_______________________________________________________________________

Lühidalt, tegemist on automänguga, kus on olemas career mode ja carnage mode, 3 erinevat taset, Derby, Race ja Street, igavõidu sõit koosneb vähemalt 2st või enamast ringrajast, võidu eest saab 10 punkti ja raha, raha eest saab osta endale auto ja tuunida seda. On ka olemas erinevad üritusi, nagu näiteks bowling, korvpall, romuralli jne.

Saab ka Live's teistega sõita, üksikult ringradu ja üritusi mängida..

Flatout Ultimate Carnage on Flatouti kolmas osa, minu arust on flatout 2 veidi parem.

Kui on küsimusi küsige, vastan kui oskan vastata :)

PILTE - http://www.google.ee/images?hl=et&q=flatout%20ultimate%20carnage&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=859


4946 päeva Vahvel.net liige 14.03.2021 seisuga

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.