Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Kiire uuring, kes tahaks proovida 10-20 inimese merch clani?

Soovitatud postitused

Vahepeal ammu, talvel, oli meil Silveriga plaan proovida ise merchida veidi, ning see vajus ära, sest kummalgi polnud seda reaalselt vaja, ning ma jõin liiga palju.

Mõtlesin, et vaatan, kas keegi on veel huvitatud?

Ma praegu liigun tööle, kuid ma kirjutan tööl väikese jutu ka kuidas see välja hakkab nägema, et kõik aru saaksid, et tegu pole sellise klanniga, et generalid lasevad rankidel ja publikul hinda bumpida ja siis dumpivad enne seda, kui limiit käes on.

 

Kas keegi oleks huvitatud?

Vajalik ei ole skill ja combat level, vajalik on ainult cash cash cash cash.

Anyone?:ninja:

 

 

Nii, pikem seletus siis siin:

Oleks vaja umbes 10 "generali" saada, kellele koguväärtus oleks 10-15b vahel.

Peale generalide oleks vaja "rank" membereid, kelle isiklik väärtus võiks olla >200m inimese peale.

Ja siis on muidugi lai publik, kelle väärtus ei ole nii väga oluline, sest suurema stocki võtavad Generalid ja Rankid.

 

Läbi klanni käib uue itemi otsimine ja leidmine- KÕIK võivad midagi välja pakkuda, ning need itemid vaadatakse üle.

Generalid valivad itemi ja hakkavad stocki kokku ostma, ning seda ei saa öelda millal stock valmis on, ning kaua selleks teoreetiliselt aega läheb.

Seejärel saavad rank memberid teada itemi ja hakkavad seda kokku ostma, ning täpselt 24h hiljem saavad teada kõik ülejäänud.

 

Kuna Generalid on juba pikalt stocki ette varunud, siis nende varud on kõvasti suuremad, kui rankide ja tavaliikmete omad. Ilmselgelt kuna rankid saavad enne tavaliikmeid teada, siis nende stock on ka suurem. Tavaliikmed aga ei saa väga palju GE´st enam kätte, kuid mingil määral tilgub ikka peale. Et vältida tavaliikmete mitte itemite omandamist on Generalid sunnitud osa stockist jagama Rankidega, ning rank omakorda tavaliikmetega.

See tagab ühtlase merchi ja ei jäta kedagi hätta. Tavaliikmeid ja ranke motiveerib see, et neil kõigil on oma stock, ning seda itemit edasi ostes kasvab ka nende itemite väärtus.

 

Ühesõnaga on kõik võrdlemisi võrdseks tehtud ja peaks tagama ühtlase kasumi läbi klanni.

Veel on pisiasju nagu näiteks itemcheck, et kahtlustatavad dumperid ei dumpiks enne õiget hetke jne, kuid see on juba pisem jutt ja mittevajalik.

 

Kes sooviks proovida?

Itemid mida me stockima hakkaks pole kindlasti dragon claws või gs´d. Proovime jääda ikka mõistuse piiridesse ja alustada 20-100k maksvate asjadega, kus kõik inimesed kasu saavad.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Sa superman ise ka usud, et siin foorumis on selliseid, kes sulle generalideks sobiks?

 

Siin on keskmine pank 5m

Ise müüsin eile kasutaja maha, muidu oleks võinud enda max cashi kasvatada küll :D

 

Edu.

 

---------- Postitused liidetud 11:21 ---------- Esimene postitus oli tehtud 11:18 ----------

 

+ Su itemi edastamise süsteem on sisuliselt kasulik ainult generalidele, mis on imo tavaliikmete kohapealt ebaaus veidi, sest generalid teenivad siiski selle pealt kõige rohkem

Võiks arvata, et dumpite ka ennem kui kõik teised, aga see on ju kõigest minu teooria.

 

Siiski, siit foorumist sa ei leia neid "generale", hea kui paar liiget üldse saad.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Siim, ma nõustun sinuga täielikult, kahjuks.

Samas, kui ei küsi, siis ei saa... Siin foorumis on ehk üks kaks inimest peale minu kellel oleks midagi pakkuda, ning ehk ma suudan nende tähelepanu võita. Veel paar kuud tagasi oli mul endal kolme kasutaja peale 10b olemas, kahju, et kaks maha müüsin ja hetkel vaid 3b on- Muidu oleks võinud üksi stockima hakata.

 

Generalid ostavad stocki kokku ja nad saavad kõige rohkem stocki, kuid seda vaid alguses. Peale seda, kui rank teada saab itemi, siis saavad ka rank´id veel asju, sest paar generali ei saa kõike kätte, kui sul on topelt arv ranke ostmas juba. Ning umbes 3-5 päeva seda, kui KÕIK teada saavad itemi, siis on juba jagamise aeg ja item on tõusnud natukene juba. Generalid teenivad selle pealt, et nad müüvad küll vara oma osa rankidele, kuid selle eest on neil rohkem asju. Kindlasti teenivad Generalid natukene rohkem, kui rankid ja tavaliige, kuid seda kindlasti mitte varem dumpides ja teiste pealt kasumit lõigates.

Kui item alustab 100k pealt ja goal oleks 400k, siis general müüb selle nädal peale stockimist näiteks 150k eest trade´s rankile. Rank müüb jälle osa sellest stockist tavaliikmetele- See tagabki selle, et kõik teenivad veidi kasumit koos, ning ei nöörita kedagi.

Ilmselgelt ei saa seda vältida, et keegi jätab endale rohkem stocki, kuid seda saab kindlasti vähendada ja seda saab inimestega teha, keda saaks usaldada(Ma tean, mind ennast ajab ka naerma- vahvel ja usaldus ei lähe kokku)

 

Ilmselt polegi täna siin mu idee teha vahvli oma merch klanni, vaid mõtlesin, et uurin maad veidi, sest Eestis on rikkureid küll. Kui mitte siin foorumis, siis teistes foorumites ja jutt ehk levib ja ehk tulevikus saame me vaikselt alustada eesti minuteada esimese merch klanniga, mis actually töötab ka.

Sul on nutti, vsu ja slacker on ka ajudega inimesed, meil oleks silver ja sipsik... Natukene nagu on potensiaali, ning pankasi on ka veidikene.

Kui isegi mitte palju, siis natukene on ka suur asi.

Mis sa arvad, arutame seda ideed:)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

janar, ehk siis slacker ei võtaks osa

 

samas, mu enda combat 3 on siin foorumis ilmselt rikkuselt #2-#3 Lol

 

Ja see trades müümine, see on bs, läbi ge tuleb asju teha, kohe peale geupdate offerid sisse ja siis mingi kogus dumpida, et teised memberid saaksid midagi kätte.

Tegime paari kutiga OTG-st vahepeal paar buyouti, ei saanud kurta, aga summad per nägu olid päris suured ka.

+ See usaldus, seda sa ei saa ka kuidagi tagada teistele memberitele jne. Sest! on võimalus et mingi teine merch klann otsustab sama asja merchida (

U never know) ja dump on palju varem, kui "teie" plaanitud summa. Siis tekib see et kogu raha on juba stuffi all, ges on seda sitaks, aga keegi enam ei osta=crash.

Sellepärast oleks vaja ikka natuke rohkem kui 10-15b, sest ei ole olemas itemit väiksema summa eest, mida mängijatel reaalselt vaja on.

Secondid on hea idee, samuti summoningu secondid, kõiksugused seedid, claws ja gs-id on üsna võimatu, iga päev tuleb neid 10+ ea gs ja 100 claws?

Mängu juurde^.

Seega. tuleb jääda itemi juurde, mis on vajalik mingi skilli treenimiseks. Hetkel on seda väga ilusti näha, rahvas ostab torstole 70k ea (norm hind ~30k ea). Sest nendest tuleb 2.7x exp= teoreetiliselt sa ei kaota sellega midagi ja see on seda väärt.

Aga kui exp weekend hooaeg läbi saab ja asjad crashivad, siis rahvas ootab kuni need 30k ea, see oleks see moment, kus tuleks teha buyout, sest rahvas ootab, et saaks enamvähem hinnaga teha herbi (overloade), ja ostavad neid kuni 40k ea vabalt ge-st juba, siis nagu polegi "clanni" vaja. sest see clann tekib sul playeritest, kellel on vaja potione.

Samuti barid/planks/hided.

Sellised itemid on kasulikud mida merchida, kasvatad oak planki 1.5k ea peale, saad 250% rahast tagasi, ehk siis 100m->250m.

Samuti idiootsed merchid on hea, näiteks black hatchet jms.

Aga siiski, ennem on vaja punt kokku ajada, ma ise lihtsalt ei viitsi ja ei usalda mitte kedagi ja flipmerchin ainult.

Buyout on ilmselgelt kasulikum, aga minujaoks pole see väärt seda nussi, mis võib sellega kaasneda. (teised klannis nussivad ära, varajane dump mingi generali poolt jms)

 

Cheers, ma Sõpruse auku pingeid maandama!

 

Lol päris segane post^, ehk saad midagi aru.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Saan aru ikka, ole mureta:D

Buyout on selline asi, et oleneb täiesti asjast. Hetkel endal on buyout 700m väärtuses ja itemiks on Druidic Hood mille väärtus on 80k hetkel. Paar SM venda on ka kambas ja target on meil kuskil 200k- Selle saame ilmselt ka täis, sest see on korralikult välja ostetud.

Herbidega teenisin ma just kuskil 470m profitit, ning 80% sellest tuli torstolitega, ning grenwallidega sai ka korralikult.

Secondid on küll head, kuid buyoutit on kasulikumad, kui õigesti teha.

Sain just ka enda 30 dragon clawsi kätte, ning seda kuskil 30.2m ea ja ilmselt peale seda, kui exp weekend on läbi siis ilmselt inimesed enam ei müü meeleheitlikult enda geari maha, et saada exp asju ja ma saan ilmselt kena 32m ea maha müüdud. Nii, et kena 60m kasumit peaks tulema sealt.

 

Pole mõtet isegi kokku osta 1m+ asju, sest risk on liiga suur ja selle hinnaga pole tegelikult väga sellist asja, mis oleks kontrollitav ja mida ei saa nii kiiresti ära rikkuda.

Kui clan väga välja ei taha tulla, siis buyoute võib ikka teha ja ikkagi teeniksid inimesed kasumit.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
ma võin ka liituda , pank umbes 25m .

 

Lol sina ei teeni midagi....teenib see kes itemi esimesen ostab e superman....tema ostab teatud itemid kokku ja sina ostad tema käest ära...temal on 100% win et tema saab oma asjadest lahti +kasum aga kui sina ostad ära kas saa saad ka kiirest asjdest lahti ennem kui hind langeb???See on nagu püramidskeem et teenib see kes on tipus ...teiser orjavad ja saavad väikse kasumi kui hästi läheb....

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
Lol sina ei teeni midagi....teenib see kes itemi esimesen ostab e superman....tema ostab teatud itemid kokku ja sina ostad tema käest ära...temal on 100% win et tema saab oma asjadest lahti +kasum aga kui sina ostad ära kas saa saad ka kiirest asjdest lahti ennem kui hind langeb???See on nagu püramidskeem et teenib see kes on tipus ...teiser orjavad ja saavad väikse kasumi kui hästi läheb....

Ilmselgeltei süvenenud sa minu teksti- palun loe uuesti.

Kui kellelgi jääb dumpi ajal paska kätte, siis tema saab järgmise merchi ajal selle võrra rohkem stocki lihtsalt. Pealegi on selline asi olemas nagu junk trade, mis on lihtsam, kui miski muu ilmselt- Eriti peale uusi TT itemeid.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
90 miljooniga sa küll mingit mertsänti ei korralda ..

 

2milli kaupa vahelt saada ona ka veidi ilane ju

 

Ei ole ilast midagi. Iga summa aitab. Vähemalt on inimesel asja vastu huvi ja ta ei spammi seda teemat niisama nagu sina seda tegid. Arvatavasti saad sa supermanilt warni ka selle postituse eest.

 

Vabanda OT pärast.

Dumby

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Warne ma lihtsalt ei viitsi panna, las kirjutavad paska, kui soovivad.

Kui kellelgi vähegi soovi on, siis SM praegune item on Druid hood 0(Kuskil 86k) ja see aetakse 200k peale välja. Hetkel on apsull kõik stock ülesse ostetud ja ilmselt seda ei dumpita niipea, kuna stock on vaid teatud inimeste käes(Mul on 250m stock umbes) võite rahus bangwagonile hüpata, kui mahti on. Kui ei ole mahti, siis võite kokku ikka osta, ning ma ostan teilt ise ära(vähemalt läheb hind ülesse).

 

Kuid kas on keegi reaalselt kes sooviks midagi korraldada?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

hmm peab mõtlema.

saaksin vabalt 50m+ merchi alla panna

aga nagu ma ütlesin pean mõtlema


Niisama.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.