Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Fairy Tale III osa - Battle at Orks Rift

Soovitatud postitused

Asjad otsima sünge tõesti Zanaris ja haldjas rahvas, kes seal elavad, ja see võib olla juba liiga hilja. Fairy Ristiisa on vähe riigipööret töötas, ja ta avas mõra, et ork eeltäidetud valdkonda toetaksid armee. Eriti, isiklikust saatjaskond on ork kindralid on teinud talle, kuidas te ütlete, puutumatu.

 

Tänu oma jõupingutusi, Fairy Queen õnnestus ellu jääda see riigipöörde, ja kuna tagasi tegevteenistuses on rajanud Fairy vastupanu. Tema kõrgeim sõjaline nõuandja, hambahaldjas, arvab et on õige aeg paigaldada counter-solvav ja neutraliseerida Ristiisa ja tema orks üks kord ja kõik.

 

Kui Fairy Tale III osa - Battle at Orks rifti, kolmas ja viimane osa sellest haldjas quest triloogia, saate koostada panna Tooth Fairy's lahingu strateegiat ellu viia, ettevalmistamine lõplikuks push välja võtta Fairy Ristiisa ja tema cronies. Kauplemine temaga ja tema sõjavägi orks võtab sõjaväe täppis-, tahke taktika ... ja rohkem kui natuke amatöör hambaravi. Samuti katse võidelda oskuste sinu ja su liitlased võitluses kindlaks saatus Zanaris.

 

Teie jõupingutusi, et aidata haldjad ei lähe tasumata; rikneb selle sõja ka järgmise magic kasvatamise vahend ja kasutamine haldjas rõngas võrgu ilma personali. Võib-olla isegi Martin Master Gardener on mõned ekstra tasu sa nägid, kuidas see oli see, kes seatud te seda teed esiteks ...

 

Teostamisel Tooth Fairy korraldusi, oled tõenäoliselt märganud, et Zanaris on olnud natuke sprucing üles (nagu mainitud need Arendajate Blogid), ja et orks on, et natuke hea arvatav. Seal on kunagi olnud paremat aega, et seada asju õigesti haldjas kuningriiki - on aeg võidelda hammaste, justiits-ja Zanarian viisil!

 

Mod Tytn

 

Plii RuneScape Content Developer

 

Teiste uudiste ...

 

Valides lilled osana Lily of Valley puhkus sündmus on nüüd kõrvaldatud.

 

Nüüd võite saada purunesid Heart's kummaline kivimite kaevandamisest kulda ja sütt Elu Rock koopad, varastada kummutid ja kioskeid, muutes sula klaasi ja viskamine keraamika, ja smithing cannonballs.

 

Kärud on kohandatud nii, et kui seisis kõrval puzzle ukse, sa enam ei katkestata lähedal RKI rünnata sind.

 

---------- Postitused liidetud 16:14 ---------- Esimene postitus oli tehtud 16:12 ----------

 

mis arvate? ise arvan, et tore, et selline uuendsu tehrti

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

MM....ma arvan et mu vanaema oskab kah paremini tõlkida...sellest tekstis pole eriti aru saada. Muidu norm update


viis-signa.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

kedagi ei koti mis klassis te ingliskeelt õppima hakkasite, teema räägib uuendusest, keegi tõlkige siis ilusti ära ja copyge siia .


signaw.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.