Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Teenus: Müün teie kasutajaid välisfoorumis ilma, et nõuaksin kasutajate detaile.

Soovitatud postitused

Teen algust siis uue teenusega.

Nimelt oman lehel: Buy, sell, trade and auction mmog, mmo, wow, runescape,rs, game accounts Vertified kasutajat. Vertify maksab seal 225 krooni, mis on teile kui üksiku kasutaja müügiga vägagi ebasoodne. Siin tulengi appi mina.

Teenuse põhimõte

Väikese tasu eest teen teile sinna oksjoni, lisan teie poolt antud pildid ning kasutaja info mis soovite avaldada. Mida kõrgem level seda suurem tõenäosus on kasutajat müüa. Kuulutuse aegumise tähtaega saate ise valida.

Kasutaja müük:

Kasutaja müüki saate ise jälgida, võin teie msni kasutaja infoga koos sinna jätta ja teen lihtsalt kuulutuse, seega mina ei sekku rohkem kuskil vahele kui teen lihtsalt kuulutuse/oksjoni. Lehelt saate näha pakkumisi/vaadatavust ning selleks ei pea seal kasutajat omamagi.

Kasutaja eest tasumine:

Kasutaja eest tasumine oleneb teist, kas ma lasen enda paypal kontole raha kanda ning seejärel kannan teie pangakontole või teete ise omale paypal konto+virtuaalkaardi (10.- ning millele lisandub broneerimise tasu ~23.-). Mina seevastu maksan teile teie enda isiklikule pangakontole LISATASUSID VÕTMATA.

Miks kasutada minu teenust ja mitte ise kasutaja teha Buy, sell, trade and auction mmog, mmo, wow, runescape,rs, game accounts

Sellisel juhul peaksite tegema vertified kasutaja, mis (kordan) maksab ~225 krooni. Kui te kasutajat pole vertifienud siis keegi teid lihtsalt ei usalda ning tõenäoliselt ei hakka riskima kui juba kuuleb juttu, et raha ennem. Ning kõigile on teada, et välismaal makstakse kasutaja eest kordades rohkem kui meil Eestis. Hinna kasutajal määrate TEIE

Kasutaja andmeid mulle andes ning makset tehes garanteerite

*kasutajat ei võeta kunagi tagasi

*omate kasutaja detaile mis ostjale annate

*Jätate mulle oma kontaktandmed mida ma läbi telefoni kontrollin (teile helistades)

Teenuse hind: 39.-

Mitu kasutajat korraga müües on iga järgnev kasutaja -10 krooni!

Tõendusmaterjal et ma olen seal varem kasutajaid müünud ning raha saanud.

http://www.upload.ee/image/333111/paypal_valjav6te.PNG

Tõendusmaterjal, et olen maksnud suurema summa juba paarile kliendile (paraku mitmes osas, teine osa on tulekul) Tehingute alt võite vaadata ja uurida/küsida. Kasutaja oli üks vist nonsence.

proof.PNG

Teenuse kasutamiseks lisage msni: [email:1vv4bo24]im_the_nuub@hotmail.com[/email:1vv4bo24]

Klientidele annan enda kontaktandmed, orkut, rate jms.

Minu isiklik kasutaja on 24 tunniga saanud 100+ vaatamist.

 

Keit

 

pump

 

pump

 

pump

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

See on kasutaja ostu ja müügi alafoorum. Teenuseid siin ei pakuta. Kui tahad vahelt teenida, siis osta kasutaja koheselt ära ja konkreetse summa eest ning hiljem tee sellega, mis hind ihaldab. Lisaks ei anna sa müüjale mingit garantiid, et see kasutaja talt üldse ära ostetakse. Pean su teema kahjuks sulgema. Kui keegi arvab, et teema võiks ikkagi avatud olla, siis saab seda edasipidi arutada.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.