Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Sõjavägi

Soovitatud postitused

Rääkige siis kogemustest kes käinud sõjaväes ja lugusi tuttavatest kes käinud afganistaanis või Kosovas rahuvalvajana.

 

Ise tean 2 inimest päriselus .Üks käis Kosovas hiljuti ja teine käib afganistaanis.

 

See kes afganistaanis on sellel ühekorra vedas ikka hullult olid Eesti ja Ameerika armeega misioonil .Satusivad Talibanidega tulevahetusse,siis tuttava kõrval umbes 2 meetri kaugusel sai Ameeriklane pähe kuuli.Siis tuttav ei käind pool kuud missioonil tal oli ikka päris hirmus ma arvan peale seda laksu.

 

2. See kes Kosovas käis rääkis igast vägevat .Ühes baaris müüdi leti alt jumala odavalt relvi .Käsikas oli 800 eeku kuulipilduja oli 50 000 ak oli 2000 eeku.Siis sõitsivad kuskilt mööda hommikul autoga mingi suur sild oli ,õhtul läksivad tagasi oli sillal 200 matsi peksivad ja lasud olid kah seal.Aga nad ei tohtind kohe sekkuda enne kui käsk on antud.

ühekorra patrullisid kuskil tänaval mingi vend märatses teises tänava otsas ak ga. Oleks see lask eesti patrulli poole ,siis oleksid nad kohe vastu andnud aga ei .järsku sai vend surma hea pauk käis ka.Pärast tuli välja et prantsusmaa sniper oli venna maha lasknud.:P

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Just tulin sõjaväest, sain 10 päeva tagasi reservi ;)

Teenisin aega Kuperjanovi ÜJP jalaväe kompanii MP (miinipilduja) rühmas.

 

Esimesed kolm kuud olid täiesti eesmärgipärased - kõik toimis, areng toimus ning kuigi oli raske, oli siiski pidev tegevus millegi nimel. Järgnevad 5 kuud olid täielik häving sest 95% sellest ajast veetsid 10-päevastes metsalaagrites, kus põhiline tegevus oli külma käes passimine (ringkaitses, postil, patrullis jne) ja neid igasugu kohti, kus olema pidid oli nõnda palju, et magada said ka heal juhul 24h peale 4h.

Täiesti normaalne oli kui nende 10 päeva jooksul olid pidevalt läbimärg. Mõnes talvises laagris magasid kõik need päevad lumehanges st. sul oli 10 päeva jutti külm olla ega tundnud oma varbaid :D

See kõik hävitas ära selle hea treenituse, mis sai esimese kolme kuu massive trenni läbimisel omandatud.

Ahjaa, süüa sai ka vähe.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.