Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Külaline blu

Armastus pelmeenide vastu.

Soovitatud postitused

mul teeb kah ema Pelmeenisuppi , koostiseks siis umbes suures pajas ,

Üle poole vett , 3-4 suurt kooritud kartulit ja need tükeldad nagu mingi osadeks siis lased vee keema , viskad kartulid sisse , ootad mingi 10min siis riivid 2 porgandit ja paned selle sisse , siis peab olema 2 PAKKI kukesuppi teate küll vb need mis säästumarketites on kus need väiksed spagetti tükid nagu sees ja siis selline buljongi kuubik ja siis viskad need 2 pakki sisse ja ootad kuni need spageti tükid normaaselt valmis viskad 1-2 pakki pelmeene sisse oleneb kui vedelat/paksu suppi soovid

 

 

 

nii VOILAA siis proovige kindlalt mul ema ise tegi retsepti ma arvan aga väga hää , teen seda ise 1 kord nädalas

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Lemmikud !

Hapukoore + aroomisoolaga (L)

 

yep :P


aop2df.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Praetud on head,aga muud igasugused on täielikud pasad.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Tegin ahjus pelmeeni rooga . Super :)


sadwa.jpg

 

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

meeldib , sööge majoneesiga :) väga head.


signaw.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Keedetud

Praetud

Pelmeeni roog.

 

Keedetult - Ohtralt soola ja Hapukoor peale ja nämm nämm.

Praetult - Eriline tipi kaste : Ketšup , Majonees , Hapukoor , soola natukene , Till , pipar , lased natukene maha jahtuda ja valmis.

 

(L)


öüöäöä

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Väga meeldivad pelmeenid, eriti praetud. Kuid lemmikute hulka need veel ei kuulu


formerly known as N2pster

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

PELMEENID JUUSTUGA! ( Minu moodi)

 

- Praadida keskmise kuumusega ja kaanega, kui piisavalt pruunid tuleb keerata ümber.

(Kaant kasutada selle jaoks, et pelmeenid jääks praadides pehmemaks)

Lisada soola, (soovitavalt) aroomi soola ning segada.

- Nüüd lisada viilutatud või riivitud juustu. Katke pelmeenid üleni juustuga.

Asetage peale kaan, keerake pliit välja ning laske juustul sulada.

- Kastet võite teha, kuid minu arust oleks see liig! :)

- HEAD ISU! :)

NB! Soovitavalt kasutada sellisel puhul väheke kallimad ja kvaliteetsemaid pelmeene!

 

 

PROOVIGE JA ANDKE TEADA KUIDAS OLI!

 

{Pelmeeni ekspert}

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
PELMEENID JUUSTUGA! ( Minu moodi)

 

- Praadida keskmise kuumusega ja kaanega, kui piisavalt pruunid tuleb keerata ümber.

(Kaant kasutada selle jaoks, et pelmeenid jääks praadides pehmemaks)

Lisada soola, (soovitavalt) aroomi soola ning segada.

- Nüüd lisada viilutatud või riivitud juustu. Katke pelmeenid üleni juustuga.

Asetage peale kaan, keerake pliit välja ning laske juustul sulada.

- Kastet võite teha, kuid minu arust oleks see liig! :)

- HEAD ISU! :)

NB! Soovitavalt kasutada sellisel puhul väheke kallimad ja kvaliteetsemaid pelmeene!

 

 

PROOVIGE JA ANDKE TEADA KUIDAS OLI!

 

{Pelmeeni ekspert}

Kas keedad ka enne neid pelmeene, või otse pannile jäätunult?


[align=right:1we72gmq]250lev7.png[/align:1we72gmq]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.