Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

GrabCAD müüdi 100 miljoni dollari eest

Soovitatud postitused

3D printimise gigant Stratasys ostab 100 miljoni dollari eest ära 2011. aastal Londoni startup ettevõtete konkursi Seedcamp kolme üldvõitja hulka valitud Eesti investorite virtuaalse inseneribüroo GrabCAD.Täna allkirjastasid Eesti start-up GrabCAD ning maailma juhtiv 3D printerite ja printimislahenduste tootja Stratasys lepingu GrabCAD’i ostuks. Tehing toimub rahas. Tehnoloogiablogi Techcrunch.com kirjutab oma allikale viidates, et jutt käib üheksakohalisest summast ja on umbes 100 miljoni dollari ringis.

 

Ostu-müügi tehing viiakse lõpule eeldatavasti septembri lõpus, pärast seda liigub GrabCAD’i tegevus Stratasys Global Products and Technology Group’i alla. GrabCAD’i kaaslooja ning tegevjuht Hardi Meybaum jätkab ettevõtte juhtimist grupi siseselt.

 

 

“GrabCAD loodi ideega tuua kokku kogu maailma insenerid ja aidata neil teha koostööd, et tuua turule kiiremini veelgi paremaid tooteid,” ütles GrabCAD’i tegevjuht Hardi Meybaum. “Ühendades jõud Stratasysega, turuliidriga 3D printimises on meil võimalik laiendada disainivaldkonnas ühe maailma põnevaima ning innovaatilisema tehnoloogia haaret. Stratasys on kasvava kliendibaasi ning rahvusvahelise haardega ettevõte, mis suudab klientidele üle kogu maailma pakkuda uusi ja huvitavaid lahendusi,” lisas ta.

 

 

2010. aastal loodud GrabCAD on teerajaja inseneridele suunatud CAD’i tarkvara arendamises ning teinud inseneridele üle kogu maailma kättesaadavaks pilves baseeruvad 3D CAD’i koostöölahendused ning tööriistad. GrabCAD’il on rohkem kui 1.5 miljonit kasutajat, kel on ligipääs avalikule CAD failide kogule ning võimalus olla ühenduses inseneridega üle kogu maailma.

 

Ja aasta ettevõtja on: Hardi Meybaum

Allikas:

http://arileht.delfi.ee/news/uudised/eestlaste-suurtehing-suurim-3d-printerite-tootja-ostab-100-miljoni-dollari-eest-grabcadi.d?id=69758723&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+delfimajandus+%28DELFI+%3E+Majandus%29


Поработай головой, чтобы купить свои мечты.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.