Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Netsky

Liikmed
  • Postituste kogus

    6 905
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    2,207 [ Anneta ]

Postitused postitas Netsky


  1. Kreisi, käisin viimati reisil. Lend tühistati tagasilennul ja sain alles järgmisele päevale. Kõik muu maksti vahepeal kinni hotellid, taxi, toidud jne. Nüüd tegin claimi ka veel otsa ja sain 400€. Tüdruk tegi ka kohe oma claimi>D

     

    Huh, eriti magus. Kus reisisid?

     

    Lähen reedel ise Balile ja nädal aega haige olnud praegu, god kui ma seal ka haige olen...


  2. Hetkel defence raske leveldada, kuna konduit defence ära peidetud. Kui nüüd see 3rd party client likvideerimine läbi läheb siis võib jamaks minna küll, sest vahest kisub mängima kui mõned õlled tehtud. Mis ise arvate sellest, et jagex järsku neid cliente ei taha? Hakkavad enda omasse panema neid asju mis hetkel olemas ja löövad mingi ulme hinna peale?

     

    Huh, millest sa räägid? Nice account tho.


  3. how much did u loze

     

    Algul oli tuhandetes plussis, nüüd on mõned tuhanded miinustes. Aga nõustun Markoga, võib rahulikult ära unustada selle krüpto ja vaadata poole aasta pärast uuesti. Ise ei ole kaotusest väga löödud kuna investeeringud on pigem õigesse kohta läinud ja väga tõenäoline on kasumi lainele tagasi saada. Isegi kui krüpto ei peaks tõusma, siis investeeritud rahast mul kahju ei ole.


  4. Paljud predictisid just langust. Mina näen asja niiviisi, et sick gains on sügise paiku. Ei tea küll mis nüüd kevadel saama hakkab, aga suvel tahavad inimesed ringi reisida ja raha kulutada. Sügisel pole nii palju teha ning rahvas pigem keskendub tööle. Sick gains tulebki selle arvelt, et uued inimesed raha sisse laovad. - Minu enda loogika tho. :D


  5. Tervist kõigile,

     

    Pikemat aega krüptoraha teemat lugedes vahvlis tuli ka huvi selle vastu ning mõtlesin alustuseks 100 € mängu panna. Ise suurt ei taju midagi kui nii palju, et asi algab vist Coinbase-st või Gdax-est ning siis sealt edasi kannad coinid Binance.com. Samuti sain aru ka kauplemis viisidest, et day-trading ja siis pikaajalised investeeringud (kumba eelistada?). Küsimus selles, et millist coin-i siis kõige pealt oleks mõttekam osta(selle all mõtlen coinide ostmist Coinbase-st või Gdax) ning millistele investeerida Binance.com veebisidel? Mida tuleks panna tähele coinide ostmisel ja millal oleks õige aeg osta coine?

    Kindlasti jäi mul midagi küsimata ning oleks hea, kui peale küsimuste vastuste jagaksite veel mingeid olulisi teadmisi ja oskusi krüptovaluuta alal . :)

     

    Tugev soovitus oleks nii väikse investeeringu puhul panna raha vähem maksvatesse coinidesse(kuni dollar, soovitavalt ala 10-50 senti). Enne loe projekti läbi ja lõhki, vaata kindlasti total supply'd ning tee selle järgi vastav arvutuskäik võrreldes teiste coinide hindu ning supply. Kui leiad potentsiaalse coini aga selle supply on 200B või isegi rohkem/vähem, siis on üsna ebatõenäoline, et see dollari pealt kuhugi 50 dollari kanti või rohkem tõuseb. - Aga see ei ole ka välistatud.

     

    Kui sa küsid millal, siis jälgi graafikuid pisut. Kui tunned, et market on madal punktis, siis ilmselt oleks õige aeg osta. Kui market veel langeb, siis pole sellest midagi, in long run oled ikka võitnud. Või siis osta 20-50% eest ning oota pisut, kui market langeb, osta juurde. Kui ei lange, siis kas oota järgmist dropi või osta juurde kasvõi tõusu ajal.


  6. Keegi hunnik airdrope tahab, siis saatke PM. Annan teile küll oma referral lingi/, aga to be honest, you shouldn't really mind.

     

    /E: https://www.reddit.com/r/Crypto_Airdrops/

    Siit leiate terve hunniku, aga tükk tegemist on nende välja filtreerimisega

     

    Olen ise ühtteist välja sorteerinud juba.

     

    /E: Airdropid on enamasti ajalise + reklaam investeeringu näol. Te ei pea kulutama reaalselt raha sellejaoks.


  7. Vahvel on nagu facebook

     

     

    Vahvel on teed, mis ded?

     

    Vahvel on selline huvitav koht, kus ikka ja jälle nostalgiast puudust ei tule. :) Loen oma esimeseid PM'e, imestan et absoluutselt kõik PM'id alles on ja väga põnev on meenutada, kellega sai tunde koos nolatud ja sõber oldud. Nii mõnegagi sai ka IRL chillitud. Kristjan194 on üks neist vähestest kellega mingil määral suhtlema olen jäänud.

     

    @Kristjan194, millal trehvab? :D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.