Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Jomppa

Liikmed
  • Postituste kogus

    481
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    748 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Jomppa poolt

  1. Basic, kuidas meeldib? Filmsgrounds
  2. Uus kujundus vms ausalt öeldes pühas pask, kõik asjad segamini nagu pudru ja kapsad, mingeid lisa funksioone mida pole tavalisel foorumil vaja igal pool, pigem hirmutab see inimesed eemale kui kutsub külastama. Võiks olla lihtsalt foorum, teemad ja asi korras, hetkel näeb välja nagu noor tütarlaps oleks peapidi meigi potti ära uppunud!
  3. Kehv films, öösel jäi kunagi tv käima, ärkasin filmist tulnud loo peale ülesse
  4. lolz, usu mind see kanal ei püsi kaua elus sul seal...
  5. tere tulemast klubise, täpselt sama jama mul vahest, aga see just sellel nädalal, enne pole nagu seda esinenud
  6. Viimasel kahel päeval käitub youtube väga imelikult või on see minu poolne viga, pole õrnematgi aimu mis toimub. Hakkan videot vaatama ja päris mitmel korral see esinenud, et videod vaatama, video umbes mingi 2h pikk ning olin umbes 45 mintsa peal ja video järsku end, kuigi pole veel poolte videod vaadanud läbi aga järsku on video läbi nagu tõesti wtf? See juba nii mitmel korral ja mitmel videol!
  7. Peaks mingi testi vist ette võtma ja välja selgitama kas mõjutab või mitte
  8. Ehee, suht dumb küsimus aga tahaks kindel olla selles. Kas üles laadimine mõjutab allalaadimist (kiiruses jne) ja vastu pidi ka?
  9. http://www.youtube.com/user/CoRidenHD Palju õnne, võitsid Sleeping Dogs steami võtme, saatsin sõnumi sinu youtube kasutaja peale! Läksin ka uuele kujundusele üle, pole veel graafikat taha teinud aga selline näeb välja... https://www.youtube.com/user/NDestinyHD?feature=mhee
  10. Kes tahab osta võtta siis "Meil on aega veel"
  11. Selge, loosimine toimub 08.03.2013 kella 20.00 umbes, võita valin välja nende vahel kes komentaarisid ja random.org abil!
  12. Teeks väikse loosimis ära oma suppijate vahel, aga neile kes pole veel teinud seda siis url on siin... http://www.youtube.com/user/NDestinyHD Kirjutage selle video alla comment "Holy Molly" ja like video ka kindlasti http://www.youtube.com/watch?v=7nXcbgLm03k Mänguks mis loosi läheb on Sleeping Dogs steam kood! Good luck
  13. Kõik küsivad mix on nii palju suppe ebapäraselt on, algul kui tegin kanali siis panin sinna muusikat ja sellist kraami, siis aga kui partneriks hakkasin, pidin videod kustutama ja nii jäingi vaatamistest ilma, sellest nüüdgi on selline ebapära!
  14. Miksertasin mingi banneri ja backroundi, kiiruga...
  15. Kahjuks ei oska hetkel küll öelda...
  16. Mis te arvate sellest? Viimane YouTube muutus, sobis mulle kõige paremini aga varsti tulemas uus yt välimuse muutus ja minu arust on see täielik jura ja väiksemad youtuberid kannatavad selle pealt ja ültse see youtube muutus on mõttetu. Aga nuh internet peab ju ajaga kaasas käima vms. Siin aga siis näidis kanal mis on juba uue youtube välimusega nakatatud https://www.youtube.com/user/ijustine Täielik jura...
  17. Nüüdseks siis partner Machinima networkiga, enamus on benchmark videod ja üks montage video on ka. Üritan nii pideval kui võimalik uusi videosi üleselaadida kuna hetkel on ajaga kitsas. Ja oleks hädasti vaja yt bg ja banner disainerit. Sub, rate, comment! Cheers! http://www.youtube.com/user/NDestinyHD
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.